‘BU NE SEVGİ BÖYLE’ DEDİLER

İYİ Partili Av. Hakan Şeref Olgun Afyonun tüm ilçelerinde partilileri tarafından sevgi seline tutuldu. Olgun’un gittiği her ilçede büyük kalabalıklar ile karşılanmasına dikkat çekerken, kalabalıkları ve Olgun’a ilgiyi görenler ‘Bu ne sevgi böyle’ dediler. Olgun’a gösterilen ilgiyi değerlendiren İYİ Partililer, ‘Hakan Şeref Bey partililerimize yıllardır gösterdiği ilgi ve alakanın haklı karşılığını şimdi görüyor. Kendisini tüm ilçelerimizde partililerimiz sevmekte. Sadece İYİ Partililer değil, halkımızın da kendisine karşı inanılmaz bir ilgisi, sevgisi var’ dediler.

O YILLARDIR İÇİMİZDEN BİRİSİ

Hakan Şeref Olgun’un yıllardır tüm ilçelerde yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu belirten İYİ Partililer, ‘Hakan Şeref Bey kimseyi ayırt etmeden gece gündüz yanımızda oldu. İyi günümüzde de, kötü günümüzde de O’nu hep yanımızda gördük. Yıllardır kendisini tanıdık. O kendisini değil Partimizi ve hepimizi düşünüyor. İYİ Partiyi daha da büyütmek için çabalıyor. Onun bu çabasına hepimiz yıllarca şahit olduk ve İnşallah şimdi Afyondan başta O olmak üzere üç adayımızı Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine göndereceğiz’ dediler.

‘DİRİ TUTTULAR, BÜYÜTTÜLER’

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ile birlikte Hakan Şeref Olgun’un el ele vererek İYİ Partiyi hem Afyon Merkezde, hem de tüm ilçelerde büyüttüğüne dikkat çeken İYİ Partililer, ‘Bizim partimiz vefalı insanlardan oluşmuştur. Muhammet Başkan ve Hakan Şeref Beyin bu parti için yaptıkları fedakarlıklar asla unutulmaz. İYİ Parti tüm Türkiye içerisinde teşkilat olarak ilk sıralarda yer almakta. Bunu da İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’na ve Hakan Şeref Olgun sağlamışlardır. Partimizi hem diri tuttular, hem de büyüttüler. Partimize teveccühlerin artmasına vesile oldular. Onlara müteşekkiriz’ dediler. ODAK ÖZEL HABER/GÖKHAN KOCAASLAN  

Editör: TE Bilisim