MHP hız kesmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Teşkilatı 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Partide Milletvekili Aday Adayı olan isimler gün geçtikçe artıyor. Partide son olarak Aday Adaylığını açıklayan isim Tuğrul Açıkkol oldu

UzUn süre öğretmenlik görevi yaptıktan sonra uzun bir dönem Uluköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve geçtiğimiz dönem Dinar Belediyesi Meclisinde görev yapan Tuğrul Açıkkol Milletvekili Aday Adaylığını resmileştirdi. Parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Açıkkol önce kendini tanıttı ardından da AK Parti hükümetine yüklendi. “Bu kutlu yolda beraber yol arkadaşlığı yapmak için buradayız” diyerek sözlerine başlayan Açıkkol şöyle devam etti; Ülkemizi yönetenlerin Adalet Bakanlığı devir teslim töreninde Bakanlığı devralan müsteşar, adalete güvenin yüzde 20 olduğu ülkede yaşıyoruz dedi. Bizim tespitimiz değil, Adalet Bakanlığının tespitidir bu. Bu anlamda bir hükümetin müsteşarı bunu söylüyorsa, bunu ben sayın basın mensuplarının yüce Türk milletimize duyurmasını istiyorum. Bizim Maliye Bakanımız Mehmet beyin kadın hakları ile ilgili söylediği bir cümlesi var. Kadınlar iş aradığı için işsizlik artıyor diyor” dedi.

Krizle geldiler, aynı şekilde gidecekler

AK Parti hükümetinin 12 yıl önce krizle geldiklerini ve yine aynı şekilde gideceklerini söyleyen Açıkkol şöyle devam etti; “Yine kadın haklarıyla ilgili olarak hanımefendiler tecavüze uğruyorsa çocuk neden ölsün, çocuk ölmesin diyor. Basından takip edersek bu tür cümleleri çoğaltabiliriz. 12 yıl önce 3y kuralı olarak; yalan, yoksulluk, yasaklar olarak yola çıktılar ve 3y kuralı içinde boğulup kaldılar. Saray parasıyla 28 tane uçak alınıyor, peki uçan tabutlar neden oluyor o zaman, bu kadar para varda bu uçaklar neden alınıyor. Geldikleri gibi, nasıl 12 sene önce krizle geldilerse aynı şekilde gideceklerdir” dedi.

 7 Haziran’dan sonra nefesleri kesilecek

Açıkkol’un konuşmasının ardından, İl Başkanı Raşit Demirel’de açıklamalarda bulundu. Türk Milletinin inanç yolculuğu Kur’an-ı Kerim’e ve ayetleriyle dalga geçenlerle değil, arkamızda seçmiş bulunduğumuz Aday Adaylarımızla olacaktır.Kur’an-ı Kerim ile dalga geçenlerin, ayetlerle dalga geçenlerin 7 Haziran’dan sonra nefesleri kesilecek, ağızları bantla yapıştırılacaktır. Buna inanıyoruz, arkadaşlarımıza güveniyoruz” dedi.