HÜSEYİN CEYLAN ULUÇAY: Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı bayramda da sahada görmeye devam edeceğiz. İlk günü ailesiyle geçirecek olan Başkan Uluçay, ikinci günü resmi bayramlaşma töreninin ardından Taş Medrese’de  teşkilatıyla bir araya gelecek. Geriye kalan günde ise adaylarla birlikte 17 ilçede hızlandırılmış bir bayramlaşma programı Ak Parti İl Başkanını bekliyor olacak.

MUHAMMET MUSTAFA MISIRLIOĞLU: İyi Parti İl Başkanı Muhammet Mustafa Mısırlıoğlu’nun saha bayramlaşması biraz daha erken başlayacak. İlk gün öğleye kadar il merkezinde ki teşkilatla bayramlaşma kısmını bitirmeyi planlayan Başkan Mısırlıoğlu öğleden sonra ilçelere çıkarma yapacağı bilinmekte. Tahmini olarak ilçe ziyaretlerinin bayramın üçüncü günü akşam 22:00’ye kadar süreceği biliniyor.

AHMET KAHVECİ: Milliyetçi Hareket Partisinde durum biraz daha farklı. Çiçeği burnunda İl Başkanı Ahmet Kahveci ilk günü ailesi ve yakınlarıyla geçirdikten sonra ikinci gün resmi bayramlaşmaya katılacak. Tüm ilçelerin Afyonkarahisar Merkeze gelerek katılacağı bir program tertip edildiği gelen bilgiler arasında.

FEHMİ GÜRAY ÇAKIR: Yine bir başka çiçeği burnunda il başkanı olan Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’da bayramı sahada geçirecekler arasında yerini alacak. İlk gün ailesiyle birlikte olacak olan Başkan Çakır, ikinci gün resmi programın akabinde yine Afyonkarahisar’da tüm ilçe ve belde teşkilatlarıyla birlikte program yapacak il başkanları arasında.

YUSUF ONUR SEÇME: Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Yusuf Onur Seçme’de çiçeği burnunda il başkanlarından bir tanesi. Enerjisi ve gülen yüzüyle tanıdığımız Başkan Seçme’nin bayram programında ikinci gün resmi bayramlaşmayla başlayacağı biliniyor. Resmi bayramlaşma sonrası Bayat ilçesine hareket edecek olan Başkan Seçme vefat eden ilçe başkanlarının mevlüt ve lokma programının ardından bayramın geriye kalan zamanlarında sahada olacağını ifade etti. Ailenizle ne kadar süre geçireceksiniz sorumuzu büyük bir samimiyetle yanıtlayan Başkan Seçme seçim döneminde oldukları için temel ziyaretler dışında vatandaşlarla birlikte olmak istediklerini kaydetti. Bizim bayramımız 15 Mayıs’ta olacak diyen Başkan Seçme’ye kolaylıklar diliyoruz.

KADİR DAYLIK: DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık resmi bayramlaşmaya katıldıktan sonra seçim çalışmalarına devam edecekler arasında yerini alıyor. Seçime o kadar kanalize olmuş durumda ki tek kelimeyle özetlemek gerekirse “Sahada” olacak kendileri.

NİYAZİ ERTAŞ: Bayramda Millet İttifakı’nın diğer ortaklarıyla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş genelde ki birlik ve beraberliği yerelde de sürdüreceklerini kaydetti. Bu minvalde ortak mütabakat sonucu belirlenecek olan bir lokasyonda Millet İttifakı’nın diğer ortaklarıyla birlikte halk ve teşkilatlarıyla buluşacaklarını ifade ettiler.

BEYTULLAH KARATAŞ: Ramazanı sahada geçirmesi nedeniyle ilk günü ailesine ayıracak olan Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş ikinci gün resmi bayramlaşma töreninde olacak. Aynı gün Millet İttifakının diğer partileriyle ortak program düzenleneceği bilinmekte. Kalan sürede ise tüm teşkilatlarla Afyonkarahisar Merkezde bayrmlaşmanın süreceği biliniyor.

AHMET BİLAL ÖZTÜRK: Zafer Partisinde de Mevcut il başkanının aday olması nedeniyle mevzuat gereği il başkanı değişti. Çiçeği burnunda Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Bilal Öztürk diğer siyasi partilerden çok farklı bir program izleyecek. Aileyle geçirilecek birkaç saatin ardından depremzede vatandaşları ziyaret edecek olan Zafer Partisi Afyonkarahisar kurmayları ardından huzurevine ve şehit ailelerine zaman ayıracak.

ALİ ÇALI: Memleket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Ali Çalı’ya ulaşamadığımız için ne yazık ki siz değerli okuyucularımıza programla alakalı herhangi bir bilgi veremiyoruz.

>>HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL

 

 

Editör: TE Bilisim