ELİF TUĞBA ŞAHİN: Bir dönem siyasetin nabzını tutan Afyonkarahisar’ın güzel avukatlarından Elif Tuğba Hanım bayramın ilk gününü Afyonkarahisar’da geçirecekler arasında. İki vakte kadar mı desek yoksa bayramın ikinci günü mü desek kendisine yol görünüyor. İkinci günü Antalya’da olacak Elif Tuğba Şahin’e şimdiden iyi bayramlar diliyoruz.

NİLGÜN SEÇEN: Tüm kamuoyunca siyasete renk getireceğine neredeyse kesin gözüyle bakılan Nilgün Hanım’ın bayram programı da elbette merak konusu oldu

ŞÜKRÜ SARIDERE: Yine siyasete genç yaşta hızlı ve sinerji dolu bir giriş yapan isimle birlikteyiz. Hem hukukçu hem de Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı olan Şükrü Sarıdere aynı zamanda sanatla yönünden hem alaylı hem de mektepli olanlardan. Bayramı Afyonkarahisar’da baba ocağında geçirecek olan Avukat Şükrü Sarıdere’nin bayramda ziyaretler dışındaki boşluklarda resim ve heykel yaptığını biliyor muydunuz?

MUSTAFA ÖZKAL: Gelenek ve görenekleri yaşama ve yaşatma hususunda ayrı bir hassasiyeti olan Avukat Mustafa Özkal bayramı baba ocağında geçireceklerden bir tanesi. Altı kardeşin baba ocağında geçireceği o samimi ve içten anları editörler olarak bizler hayal ettiğimizde “Ah nerede o eski bayramlar” sorusunun da cevabını buluyor gibiyiz.  

GÖNÜL AR GÜNGÖR: Siyasete renk getiren bir başka hukukçumuz olan Avukat Gönül Ar Güngör’den üzücü bir haber aldık. Kıymetli Kayınvalideleri Nesibe Annemizin sağlık sorunlarından kaynaklı cerrahi bir müdahale geçireceği ve Afyonkarahisar’In güzel ve başarılı avukatlarından olan Gönül hanımın da bu süreçte yanında olacağını öğrendik. Ayrıca yetişeilmesi durumunda da kendisinin merkeze bağlı köylere çıkartma yapacağı da gelen bilgiler arasında. Nesibe annemize şimdiden acil şifalar dileriz.

AYSU ESRA POSTAL: Şehir merkezinden ilçelere doğru uzandığımızda genç ve başarılı Avukat Aysu Esra Postal’ın Ramazan Bayramını ailesiyle birlikte geçireceğini öğreniyoruz.

FERDA ERTÜRK: Avukatlığından ziyade siyasi yönü ağır basan bir isimle birlikteyiz. Ak Parti kadın Kolları Başkanlığının ardından 28. Dönem Afyonkarahisar 4. Sıra Milletvekili Adayı olan Avukat Ferda Ertürk ilk günü ailesiyle birlikte geçirecek olanlardan. İkinci gün teşkilatlarla yapılacak bayramlaşmanın ardından ilçelere çıkartma yapacak olan Ertürk’ün bir de temennisi bulunuyor. Bayramın birlik ve bereketine inandığını ifade eden Ertürk’ün bayram programını dört gün şeklinde planladığı gelen bilgiler arasında.

>>HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL

Editör: TE Bilisim