ALİ GÜMÜŞHAN: Bayramda tatil yapacaklar listemize hemen İkbal Otel’in Kıymetli Genel Müdürü Ali Gümüşhan’ı hemen ekliyoruz. Bayramda ailesiyle beraber tatilde olacak olan Gümüşhan’ın ağzından her ne kadar nereye gideceğini öğrenememiş olsak bile oteli doldurup tatile kaçtığını biliyoruz. Odak Magazin ekibi olarak bize düşen önce iyi bayramlar sonrasında da iyi tatiller dilemek…

MEHMET İNKAYA: Siyasetin içinden bir isimle devam ediyoruz. İyi Parti’nin Afyonkarahisar’da ki kurucu başkanı olan Eğitimci Mehmet İnkaya’da gelenek görenek örf ve ananeler konusunda hassas olanlardan. Özellikle “Tatilde değilim” diyen Sayın İnkaya’nın bayramda Afyonkarahisar Merkez’de ve doğup büyüdüğü topraklar olan Çakırköy’de olacağını biliyoruz.

MUSTAFA YILMAZASLAN: Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan’ın bayram programına göz attığımızda ilk günü ailesiyle geçireceği ikinci gün ise bir ucu siyasette olması nedeniyle partinin bayramlaşma töreninde hazır bulunacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

HASAN YILDIZ: Bolvadin’de savunma ve dövüş sporları dediğimizde akıllara ilk gelen isim olan Hasan Yıldız Hocamızın bayram programına bakacak olursak o da bayramı ailesiyle geçirecekler arasında yerini alıyor. Türk töresinin gereği neyse bayramda onu yapacaklarını ifade eden başarılı antrenör Hasan Yıldız’a ve ailesine Odak Magazin Ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

FATMA KILCI KAVAS: Sivil Toplum Kuruluşları arasında her zaman farkını fark ettiren Fatma Kılcı Kavas bayram mesaisine Arife gününden itibaren başlayanlardan. Biz bu satırları yazarken o ve ekibi ilimizde deprem felaketi nedeniyle gelen depremzede çocuklara bayram hediyesi ulaştırmakla meşguller. Bayramın ilk günü Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde kalan otizmli çocukları ziyaret edecek olan Kavas, Akraba ziyaretlerini ikinci güne erteleyecek. Bayramın son günü dernek binalarında üyelerle bayramlaşacak olan Kavas’a Odak Magazin Ekibi olarak şimdiden kolaylıklar diliyoruz.

>>HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL

 

Editör: TE Bilisim