Afyonkarahisar’da 3 Mayıs 2023 tarihinde temel atma töreni yapılan ve Yüksek Hızlı Tren projesiyle entegre edilen Afyonkarahisar’ın dev yatırımı AFRAY, muhalefetin hedefi oldu. Gerçekleşen temel atma töreninin ardından CHP ve İYİ Parti Milletvekili adaylarının AFRAY hakkındaki sözlerine Afyonkarahisar Belediyesinden videolu cevap gelmesine İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı sessiz kalmadı.

“AFYONKARAHİSAR’A AFRAY’I KAZANDIRACAĞIZ”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yaptığı açıklamada, “İhtiyaca cevap veren ve onlarca vizyon projeleri nasıl devreye aldıysak şimdi de en büyük ulaşım projemiz AFRAY’ı , Afyonkarahisar’ımıza kazandıracağız. Çarpıtılmış bir fotoğraf üzerinden dev projemize iftira atanları halkımızın vicdanına havale ediyoruz. Biz bu şehirde sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Hiçbir zaman hayal tüccarlığı yapmadık, hemşehrilerimize yapamayacağımız bir şeyi de asla söylemedik. Afyonkarahisar’ımıza AFRAY’ı kazandıracağız. Söz verdiğimiz gibi her zaman olduğu gibi tek tek yatırımlarımızı vatandaşlarımızla buluşturmayı sürdüreceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından paylaşılan videoya, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinin 2019 seçim çalışmaları konuşmasının olduğu video ile cevap verdi.