Vekiller mazbatalarını aldı

7 Haziran seçimlerinde Afyonkarahisar’dan milletvekili seçilen 5 milletvekili dün mazbatalarını aldılar.Milletvekilleri mazbatalarının ülke ve ilimiz adına hayırlı olmasını diledi.

Adliye Sarayı’nda düzenlenen tören ile AK Parti Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, MHP Milletvekili Mehmet Parsak  ve CHP Milletvekili Burcu Kayıkcı mazbaatalarını aldılar.Ürün ve Sıvacı, mazbatarın ülke ve millet adına hayırlı olmasını dilerken, Özkaya ise, “Çok önemli bir mesuliyeti üstlendik. İnşallah bu vekaleti layığı ile yerine getireceğiz” dedi.

Çocukluk hayali gerçekleşti

Kazasız ve belasız bir seçim tamamlandığını belirten MHP Milletvekili Parsak, “Milliyetçi Hareket Partisi oyunu artırdı. Hedefimiz daha fazla milletvekili sayısıydı. Fakat nasip olmadı” dedi. Milletvekilliğinin çocukluk hayali olduğunu belirten CHP Milletvekili Kayıkçı ise, mutluluğunu dile getirdi. Kayıkçı’nın mazbatasını alırken İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı’nın yanında bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.  

Milletvekilleri mazbatalarını aldı

7 Hazirandaki seçimlerde milletvekili seçilen AK Parti Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, MHP Milletvekili Mehmet Parsak  ve CHP Milletvekili Burcu Kayıkcı mazbaatalarını aldılar.

Adliye Sarayı’nda düzenlenen tören ile AK Parti Milletvekilleri Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, MHP Milletvekili Mehmet Parsak  ve CHP Milletvekili Burcu Kayıkcı mazbaatalarını aldılar. Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilere açıklama yapan AK Parti Milletvekili Remziye Sıvacı, “7 Haziran seçimlerinin hayırlı olmasını dilemiştik. Bu seçim sonrasında ülkemiz milletimiz ve Afyonkarahisar için çalışacağız. Önümüzde ki günlerde kurulacak olan hükümetin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Milletin vekaletini aldık

Çok önemli bir mesuliyet üstlendiklerini belirten Özkaya,  “Mazbatamızın şahsımıza ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum Çok önemli bir mesuliyeti üstlendik. Milletin vekaletini aldık. İnşallah bu vekaleti layığı ile yerine getireceğiz. Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil edeceğiz.Milletin verdiği karara hepimiz saygılıyız. AK Parti yüzde 41 üzerinde oy alarak inşallah 13 yıllık iktidarını devam ettirecektir. Millet ümidinin AK Parti’de olduğunu gösterdi. Birlikte güzel günler diliyorum” dedi.

Afyon halkına teşekkür

Milletvekili Ürün ise,  “Mazbatamızın vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Mazbata denilen olay halkın sandıktan çıkan kararın tesvik edilmesinden ibarettir. Allah hayırlı ve mübarek etsin” açıklamasında bulundu.AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, halkın iradesine saygı duyduklarını dile getirerek, “7 Haziran’da demokrasinin gereği yapıldı ve halkımız iradesini yansıttı. AK Parti’den 3 Milletvekili çıkardık. Afyon halkına teşekkür ediyorum. 5 milletvekilinin de Afyonkarahisar’a güzel hizmetler yapmasını diliyorum” dedi.

Hayırlı hizmetler yapacağız

MHP Milletvekili Parsak, “Böyle mübarek bir Cuma gününde mazbatamızı aldık. 7 Haziran son derece önemli seçimlerdi. Kazasız belasız tamamladık. Milliyetçi Hareket Partisi oyunu artırdı. Hedefimiz daha fazla milletvekili sayısıydı. Fakat nasip olmadı. Üzerimize düşeni fazlası ile yaptık. 2007 ve 2011 seçimlerine bakığımızda başarılı bir sonuçtu. Mazbatamızın milletimize ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hayırlı hizmetler yapacağız” dedi.

Çocukluk hayalim

Kayıkcı ise çok mutlu olduğunu, milletvekilliğinin çocukluk hayali olduğunu anlatarak, "Bunu, bugün itibariyle gerçekleştirmiş olduk. Bununla ilgili bizimle gecesini gündüze katarak çalışan herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Mazbata törerine CHP İl Başkanı Nevzat Ercan ve Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan’ın katılmaması gözlerden kaçmadı.