28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi Afyonkarahisar seçmeni ile Zafer Yürüyüşü'nde bir araya gelerek birlik mesajı verdi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “14 Mayıs’ta Afyonkarahisar üzerine düşeni yaptı. Cumhur İttifakı’na 4 milletvekili verdi” sözlerine dikkat çekerek sandığa giden tüm seçmenlere teşekkür etti.  

“ÖNCE BİR KENDİNE BAK!”

“Afyonkarahisar üzerine düşeni yaptı” diyen Özkaya, “Cumhurbaşkanımıza yüzde 64 destek verdi. Sonra dedik ki, yetmez, yetemez. Şimdi sıra yarında. İnşallah Afyon yarın üzerine düşenin daha fazlasını yaparak yüzde 75, yüzde 80 ile Cumhurbaşkanımıza destek olacak. Buna inanıyoruz. Halkımıza güveniyoruz. Vatandaşımıza güveniyoruz. Değerli hemşehrilerimiz bakın şimdi iki tane aday var. Bir tarafta Dersimli Kemal ile başlayıp, Kocamanın Kemal’i olan oradan Mücahit Kemal’e gelen oradan da Bozkut Kemal’e gelen bir Kemal var. Sen nesin Bay Kemal? Hatta Bay Bay Kemal. Sen nesin? Önce bir kendine bak!” ifadelerine dikkat çekti.

“BU ÜLKEYİ BÖLECEĞİZ”

 “Afyon Kalesi gibi dimdik duran Recep Tayyip Erdoğan” sözleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararlılığına dikkat çekerek sözlerine başlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, “Yarın Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde karşımızda iki aday var. Bir tarafta teröre destek olan Demirtaşı istiyorsanız. Kavala’yı istiyorsanız oy vereceksiniz diyen, bir tarafta birilerinin heykelini dikeceğiz diyen, bir tarafta biz bu ülkeye özerklik getireceğiz bu ülkeyi böleceğiz. Sadece Konya ve Çorum’u size bırakacağız diyen bir aday var. Bunun karşısında da Anadolu’da gemisiyle, işte Hür Kuşu'yla, Altay Tanklarıyla, İHA’ları SİHA’larıyla yaptığı tüm hizmetlerle bu ülkeye imzasını kazıyan bu ülkeye eser bırakan bir lider var. Recep Tayyip Erdoğan var!” dedi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR