Super Ligin tek Avrupa Fatihi ve dört yıldızlı ekibi olan Galatasaray zorlu fikstürün bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.  Teknik Direktör Okan Buruk'un gelişiyle sezonda fırtına gibi esen Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'nü iki golle mağlup etmesinin ardından şampiyon oldu. En yakın rakibi Fenerbahçe ise Antalyaspor'la evinde oynadığı maçı kazanmasına rağmen aradaki puan farkından dolayı şampiyonluk yolunda havlu attı.

Galatasaray'a şampiyonluğu getiren gollerin ilk ikisini Icardi (7', 38') üçüncüsünü Barış Alper Yılmaz (73') dördüncüsünü ise Sergio Oliveira (79') kaydetti.

AFYON SARI KIRMIZI

Spor TOTO Süper Liginin bitimine bir hafta kala deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynadığı maçı dört golle kazanan Galatasaray'ın şampiyonluğu ilimizde de taraftarları sokağa döktü. Buyuk bir coşkuyla kutlanan şampiyonluğu Afyonkarahisarlı Galatasaray taraftarları şehir merkezinde kutladı. Tezahüratların yapıldığı, Galatasaray marşlarının söylendiği kutlamaların konvoy yapılmasının ardından sona ereceği öğrenildi. HABER: ALİ KÜÇÜKKARTAL