İstifa edecek mi?

Milliyetçi Hareket Partisi son yılların en büyük yenilgisini hafta sonu yapılan seçimlerde aldı. 7 Haziran seçimlerinde, “3 vekil çıkartamazsak kendimi başarısız” sayarım diyen MHP İl Başkanı Demirel’de son seçimden büyük bir yenilgi ile ayrılmasına rağmen sessizliğini koruyor

7 Haziran seçimlerinde iddialı adaylarla seçimlere giren fakat 1 milletvekilini TBMM’ye gönderen MHP Afyonkarahisar Teşkilatı büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 7 Haziran seçimlerinde iddialı açıklamalarda bulunarak, “Biz 3 adayımızı meclise göndermezsek kendimi başarısız sayarım. ŞU anda iki milletvekilimiz garanti” diyen MHP İl Başkanı Raşit Demirel, 1 Kasım seçimlerinde ise hüsrana uğradı.

35 bin birden düştü

7 Haziran seçimlerinde 109 bin 22 oy alan Milliyetçi Hareket Partisi hafta sonu yapılan seçimlerde ise eridi. 74 bin 32 oy alarak büyük bir düşüş yaşayan MHP İl Teşkilatının nasıl bir tavır sergileyeceği merak konusu oldu. 5 aylık bir süre içerisinde yaklaşık 35 bin oy kaybeden MHP’de İl Başkanının istifa etmesi beklenmekte. İl başkanı Raşit Demirel’in nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu oldu.