İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “28 Mayıs seçimlerine dek tüm seçim süreci boyunca evini, ailesini, işini ikinci plana atarak bizimle yürüyen gece gündüz demeden seçim atmosferinde ter döken tüm dava arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Değerli basın mensuplarımıza da sesimiz olduğunuz için tüm zorbalıklara karşı tarafsızlığınızı koruyabildiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. İstenmeyen görüntülerle de karşılaştık tabi ki sandık başında. Partili görevli arkadaşlarımızın dikkati sayesinde başkası adına oy kullanmaya çalışan birisi suçüstü yakalandı. Şahsın üzerinden 3 farklı kişiye ait kimlik çıktı. Demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu olayı aydınlatan, dikkatle sandıklara sahip çıkan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Ülkemizin gerçek demokrasiyi bir gün yaşayabilmesi dileğiyle seçim sonuçlarının vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milletvekili seçilerek yüce mecliste bizi temsil etme hakkı kazanan Sayın Av. Hakan Şeref Olgun’a da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

KAVGALARDAN UZAK YÖNETİRLER

“Umuyorum ki Cumhurbaşkanı ülkemizi iftiradan, yalandan dolandan, kara propagandalardan, ekonomik sorunlardan, yıpratmalardan ve kavgalardan uzak yönetir” diyen Mısırlıoğlu, “Kırıcı, aşağılayıcı, yok sayıcı, baskıcı söylemler son bulur. Adalet kişiye göre değil kanunlara göre işler. Kamu kurumlarına atamalar torpille değil, liyakatle yapılır. Umuyorum ki ülkemizde fütursuzca yerleşen yabancı uyruklu şahıslar toplumsal düzenimizi bozmadan ülkelerine geri dönerler. Ülkemize dair temennilerimiz bu şekilde uzayıp giderken hepimizin tek derdi vatansa bu kaygıları taşımamız çok normaldir.Bize düşen bu noktadan sonra demokrasinin getirdiği sonuçlara saygı duymak, millet iradesini her şeyden üstün tutmaktır. Böyle bilinsin ki; seçim süreci boyunca bize iftira atanlara haklarımızı hiçbir zaman helal etmiyoruz. Biz iftiralarla boğuşurken, üzerimize atılan çamuru temizlemeye çalışırken seçim propagandamızı planladığımız gibi yapamadık. Biz milletimize verdiğimiz sözün arkasında durarak ve işimizin gereği olarak bundan sonraki süreçte yürütülen faaliyetleri yakından takip edeceğiz” dedi.

GÜZEL SONUÇLAR ELDE EDECEĞİZ

Yere seçimlere hazırlanmaya başladıklarını dile getiren Mısırlıoğlu, “Tüm teşkilatlarımızla, ilçe, belde, köylerimizle yerel seçimlere hazırlanmalıyız. Her türlü yalana, dolana, iftiraya karşı hazırlıklı olmalıyız. Biz hızımızı hiç kesmeyeceğiz. Genel seçimlere nasıl hazırlandıysak yerel seçimlere de öyle hazırlanacağız.İktidarın ne kadar çirkinleşebileceğini görmüş olduk. Buradan çıkaracağımız sonuçlarla yolumuza daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Boş lakırdılara cevap vermeye çalışarak vakit kaybetmeyeceğiz. Biz oy için, birilerine yaranmak için çizgimize ters düşen hiç kimseyle işbirliği yapmadık, yapmayız da. Kimlerin kimlerle işbirliği yaptığı önümüzdeki günlerde çok daha net anlaşılacak. Türk isminden, Türk bayrağından, Devletimizin üniter yapısından ve değiştirilemez temel değerlerinden rahatsızlığını arsızca ortaya koyanları bu yüce meclise sokanlar utansın! Bizim alnımız ak, başımız dik. Allah’ın izni ve gerçek vatanseverlerin de teveccühü ile yerel seçimlerde İYİ Parti olarak güzel sonuçlar elde edeceğiz” dedi. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

Editör: TE Bilisim