14-18 yaş arası herkesin ücretsiz olarak katılabileceği kurs, Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Şehir Tiyatrosu çatısı altında gerçekleştirilecek. Başvurular, 23 Haziran 2023 tarihine kadar Belediye Şehir Tiyatrosu'na şahsen yapılacak.
EĞİTİMLER ELMAS TARAFINDAN VERİLECEK

Kurs boyunca, katılımcılar temel oyunculuk, diksiyon, tuluat/doğaçlama, vurgu, tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri alacaklar. Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas tarafından verilecek kursa katılmak isteyen gençler, gerekli belgelerini tamamlayarak başvuru yapabilecekler.

HERKESİ KURSA DAVET ETTİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek konuyla alakalı yaptığı açıklamada, kültür ve sanata verilen önemi vurgulayarak, genç yeteneklerin fark edilmesine yardımcı olacak kursların birçok alanında hizmet verdiklerini belirtti. Ayrıca, şehir tiyatrosu'nun farklı oyunlarla her zaman izleyicinin karşısında olduğunu ifade ederek, tiyatroya ilgisi olan gençleri bu kursa katılmaya davet etti.

Tiyatronun insanların hayatını etkileme gücüne vurgu yapan başkan Zeybek, Belediyenin gençlerin sanatla iç içe bir nesil olarak yetişmelerini hedeflediklerini açıkladı. HABER: BETÜL ÖZDEMİR 

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Editör: TE Bilisim