Başkan Topçu, “Avukatlar Toplumumuzun Hak ve Özgürlüklerinin Savunucusudur” Başkan Topçu, “Avukatlar Toplumumuzun Hak ve Özgürlüklerinin Savunucusudur”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Konuşmaların ardından Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Evciler Kaymakamı Burak Gürbüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, öğrencilerin Akıl ve Zeka Oyunları, Türkiye Zeka Vakfı Yarışması, Oyuncu Beyinler Turnuvası, Kangru-Fen-Matematik Yarışmaları ve TUBİTAK Araştırma Projeleri Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyalarını takdim ettiler.

BAŞKAN SARI TEŞEKKÜR ETTİ
Ödül töreninin ardından, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Duru ve davetlilerin yardımıyla resim sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Sarı, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ve öğrenciler için teşekkür etti. Açılışın hemen ardından, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, sergiyi gezerek öğrencilerin çizdiği resimler hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı ve öğrencileri tebrik etti.
Dinar BİLSEM öğrencilerinin harika resim sergisi, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.Öğrenciler bu harika eserleri ile yeteneklerini bir kez daha göstererek büyük bir başarıya imza attılar