Tüm mahallelerimiz değerlidir

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Karşıyaka Mahallesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Tüm mahallelerimiz bizim için değerlidir”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Çoşkun Karadeniz Karşıyaka Mahallesinde Başkan Zeybek vatandaşlarla bir araya geldi.Mahalle Muhtarı İsmail Şahin ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan heyet vatandaşların talep, öneri ve isteklerini dinledi.

AYRIM YAPMIYORUZ

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Zeybek, ayrım gözetmeksizin Afyonkarahisar’ın tamamına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Şehrimizin her mahallesi bizim için değerlidir diyen Başkan Zeybek; "Belediye İşi Gönül İşi sloganımızla güzel #Afyon’unuzun tüm mahallelerini ziyaret ediyor, milletimizle hemhal oluyoruz. AK Parti Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, İl Başkanımız Hüseyin Sezen ve İlçe Başkanımız Ziya Coşkun Karadeniz ile birlikte Cuma namazını Karşıyaka Mahallemizde eda edip, mahalle muhtarımız ve halkımızla bir araya geldik. Talep ve önerileri yerinde görüp ilgili arkadaşlarımızı görevlendirdik. Şehrimizin her mahallesi bizim için değerlidir. Ayrım gözetmeksizin Afyonkarahisar’ımızın tamamına hizmeti götürüyoruz."