Rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker,  Havacılık ve RC Araç Topluluğu Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ertuğrul Ergün, Zafer Takımı Akademik Sorumlusu Öğr. Gör Hasan Akkoç ve K.A.O.S. Takım Sorumlusu Dr. Öğretim Üyesi Tolga Özer ile takım kaptanları ve üyeleri katıldı.

EMEK BAŞARI GETİRİYOR

Toplantıda bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Karakaş, her üç takımın da çalışmalarının neticesini aldıklarını belirterek, emek verildiğinde başarının geldiğini kaydetti. Karakaş, “Çalışmalarınızın neticesini aldınız; inşallah bundan sonra daha büyük başarılar ile dönersiniz. Çalışınca oluyor, emek ortaya konunca bir sonuç karşımıza çıkıyor. Sizler bunun canlı ispatlarısınız” dedi. Karakaş, sürecin yönetilmesinden sonuçlanmasına kadar pek çok kişinin emek verdiğini belirterek, “Bu süreçte emeği geçen Ertuğrul, Hasan ve Tolga hocalara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar da her türlü gayreti gösterdiler, sizlere destek oldular ve her türlü sorununuzda yanınızda oldular. Bu süreçte özellikle finansman sağlanması ve organizasyonun sağlıklı bir şekilde yürümesinde Murat Peker hocamın da emeği var. Kendisine de üniversitem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

AKÜ yönetimi olarak takımların yanında olduklarını ve bu hususta şehirde bir farkındalık yaratmak adına çaba gösterdiklerini anlatan Karakaş, şöyle konuştu: “Bizler de önünüzü açmaya, her türlü desteği vermeye ve özellikle şehirde bir farkındalık yaratmaya gayret ettik. Özellikle Üniversite Danışma Kurulunda TEKNOFEST yarışmalarını resmi bir gündem yaptık. Kurul toplantısında Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve diğer Danışma Kurulu üyelerimiz de bu konuyu sahiplendiler. Danışma Kurulu üyeleri destek olacaklarını taahhüt ettiler ve bunu yerine getirdiler. Sonucunda da sizler 2 kupayla geldiniz. Bundan sonra inşallah daha iyi dereceler bekliyoruz. Destek olmaya devam edeceğiz. Farkındalığı daha da güçlendirmek adına diğer bütün takımlar ve sizlerle birlikte sponsorlarımızın katılacağı başka bir toplantıda bir araya geleceğiz. Bu işler adım adım oluyor. Bir anda her şey mükemmel olmuyor. Emek ortaya koymak gerekiyor. Tecrübe edinmek gerekiyor. Sahaya çıkıyorsunuz ve çeşitli tecrübeleriniz oluyor. Yarışlardan yeni şeyler öğrenerek ve tecrübe edinerek döndünüz. Diğer takımları gördünüz, eksiklikleri tespit etme imkanınız oldu. Farklı yaklaşımlarla karşılaşmış oldunuz. Yarışmalara devlet büyükleri geldi ki bu sizin için paha biçilmez bir deneyim oldu. Hem atölye süreçleri hem de yarış süreci sizler için paha biçilmez bir deneyim oldu.” >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim