Merhabalar değerli ODAK okuyucuları; 
2002 yılından bu zamana kadar Otelcilik -Seyahat Acentacılığı-Hastane Yönetimi deneyimleri elde ettim. 
Yurt dışında Panama-Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkeler de Uluslararası Markalar da önemli spesifik pozisyonlar da görev aldım.
Şuan Ortaklı Sağlık Turizm Şirketi kurdum.  TÜRSAB Dumlupınar BTK Yönetiminde görev almaktayım ve inşallah bugünden itibaren de siz değerli Odak okuyucularımız ile yazılarımla olacağım…
Türk Turizmi dünyanın en güzel lokasyonlarına sahip, misafirperver özelliklere sahiptir. Personel donanımı olarak Anadolu ve Doğu bölgelerinin Gelişimi üzerine durulmalıdır.
Turizm çeşitliliği bakımından Tatil Turizm -Kış Turizmi-Sağlık Turizmi-Av Turizmi -Karavan Turizm vs. Zengin bir yapıya sahip olduğumuz için Ülke olarak Gelişmiş ülkelere oranla ileriyiz. Ülkemizin Gelişimi açısından neler yapılabilir? 
Öncelikle insan kaynağı çok önemli örnek olarak uzun yıllar America  Birleşik Devletlerinde (USA) edindiğim tecrübe her zaman objektif yaklaşılır her konuda, bir kişi ne kadar bilgili olursa olsun direk tepe yönetime alınmaz. İşin alt yapısında çalışıp, gözlemleyip zamanı gelince hak ettiği yere gelir. Ülkemiz de kurumsal olamayan yada çoğu işletmede dost-akraba ilişiğinden bu durum maalesef profesyonelce yapılmamaktadır. 
Ülkemizin Turizm Kültürel özelliklerini benimsenmesi gerekir.
Yabancı dil unsuru olmazsa olmazdır.
Projeler üretilmeli bu konularda AR-GE ekipleri kurulmalıdır. 
Üniversite öğretmen ve öğrencilerin değerli bilgilerine yer verilmelidir
Son olarak Ülkemizin ve Afyonkarahisarımızın tanıtımı için Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Dumlupınar BTK olarak güzel projeler ile beraber ekipçe yola çıkıyoruz.
Her alanda bu önemli lokasyonları ön plana çıkartacağımıza, Türk Turizmin ve Gelişimine Katkı sağlayacağımıza eminiz. 
Saygılarımla….