Hes İlaç Afyonspor’da  bu maçta  Şiyar ve Eren’in stoper pozisyonunda başladı maça orjinpozsiyonlarına döndü iki oyuncuda Olcay ön libero Kaan ve Mustafa Özbay ikilisi ise sekiz numara pozisyonuna paylaştı Kanatlarda  Ali Aydemir ve Yavuz Tek oynarken santrafor pozisyonunda Ege vardı.

Afyonspor maça istekli başladı, oyunu Bayburt yarı sahasına yığdı ilk 20 dakika içinde önde baskı sonuç verdi. İyi pozisyonlar da buldu. Kaan 14.dakikada harika bir gol attı. Yaklaşık 20 metre sürdüğü topu çok net bir şekilde kaleye gönderdi 1-0.

Bu golden sonra Afyonspor ataklarını devam ettirdi Bayburt’un risk alması sonucu geniş alanlar buldu pozsiyonlar üretti ama skoru artıramadı, İlk yarı sonlarına doğru Bayburt oyunu dengeledi ciddi tehlikeler de oluşturdu. Kaleci Anıl başarılıydı bu pozisyonlarda. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

İkinci yarıya Afyonspor, Mustafa Özbay’ın yerine Atakan’ı alarak başladı. İkinci yarı oyun üstünlüğü deplasman takımındaydı. Afyonspor bu yarı çok geriye yaslandı, kontrataklarla çıkmaya çalıştı. Kenarları çok iyi kullandığını da söyleyemeyiz. Yavuz ve Ali Aydemir çok etkisizdi. Ege sönük kaldı forvette. Bayburt’un gol girişimleri sonuç vermedi, savunma ve Anıl iyi maç çıkardı. Özellikle Eren Tokat maçın adamıydı. Bir savunma oyuncusunun maçın adamı olması ev sahibi takım açısından ayrıca değerlendirilmelidir. Şiyar, Olcay ve Kaan maçın diğer öne çıkanları oldu , üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası Bayburt ne kadar zayıf bir rakipte olsa galibiyet mühimdi . Özgüven sorunu yaşayan genç bir kadroya sahip Hes İlaç Afyon hem kalite hem derinlik olarak sorunlar var kadroda sağduyulu olmak sabırlı olmak lazım herkes gider taraftar kalır devre arasına kadar sabır göstermek tolere etmek sonrası takviyelerle daha farklı bir havaya bürünmesini beklemek gerekir takımı buda mutlaka olasıdır.