Depremle alakalı ortaya atılan teorilerden birisi HAARP

...!

Global dünyada Müslüman ülkeleri baz alırsak en büyük tehlikenin Siyonizm ve onun iştirak ettiği taşeronları olduğunu biliyoruz.

En son yaşadığımız deprem felaketinde de diğerlerine nazaran biraz daha güçlü şekilde HAARP silahı kullanıldı iddiası ortalıkta…

Romanya Parlamentosundan Milletvekili Diana Sosoaca, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada aynen şunları söyledi.

“Türkiye’nin boru hattı haritasına dikkatlice bakarsak, aslında hedeflerden biri olan gaz ve petrol boru hatları ile yarıkları olduğunu görürüz. Bunların imhası ancak sözde depremin olmasına on saniye kala Türkler boru hatlarını kapattı. Ayrıca depreme 24 saat kala 10 ülke Türkiye’den büyükelçiliğini geri çekti. Olaydan 5 gün önce Romanya Dışişleri Bakanlığı diğer ülkelerde olduğu… Romanya vatandaşları için Türkiye’ye seyahat uyarısı yayınladı. İnsanları öldürerek çıkarlarına hizmet  ettiler. Tüm Televizyon kanallarında gösterilen…” 

Sismik silahların hayali Ortaçağ’dan bu yana gölge oyuncuları tarafından er dönem düşlenmiş bir hedef olmuştur. Özellikle 1940’lı yıllarda Hitler Almanya’sı biyolojik, kimyasal ve coğrafik silahlar üzerinde çalıştığı biliniyor.

Bazıları tarafından belki de bilerek köpürtülen ve bir hayalet olarak kalmasını istedikleri HAARP silahı ile ilgili iddiaları doğru kabul edersek terimsel tanımını şu şekilde yapabilir…

Bir silah düşünün…

Mermisi olmayan bir silahın hasar gücü yoktur.

Tek başına bir merminin de tetikleyici mekanizma olmadan hasar gücü yoktur.

Meydana gelen artçısı kendisine eş değer bu deprem mermi ise bu mermiyi yapay yollarla tetikleyen şey tam olarak HAARP olabilir.

Etkisi doğal olduğu için şiddetli fakat tetikleyicisi tıpkı bir tabancanın iğnesi kadar küçük ve masum olabilir.

Ses frekanslarını mutlaka duymuşsunuzdur.

Sesin su üzerinde ki etkisiyle alakalı bugün video paylaşım sitelerinde onlarca deney videosuna rastlamanız mümkündür.

Maddenin sıvı haline etki eden frekansların katı cisimlere etki etmeyeceğini düşünemeyiz.

Hal böyle olunca iddia doğrultusunda bu varsayımlarla ilerlemek araştırmacıya fayda sağlayabilir.

Dünya ve evrenle alakalı hala çözümlenememiş milyonlarca olay ve olgu var. Bu kapsamda bakılması gereken bir takım sapkın evangelistlerin“Tanrıyı kıyamete zorlama” yani ARMEGEDDON hedeflerini de göz ardı etmemek lazım.

Siyonizmin doğasına çok uygun olan bu iddiaya inanıp inanmamak hususunda takdiri elbette sizlere bırakıyorum ama Roman vekilin sözlerini de göz önünde bulundurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Yapay bir laboratuvar ürünü olduğu bazı uzmanlarca saptanan virüs ile koskoca bir dünyayı etki altına alan gölgelerden harpte beklenir HAARP’de beklenir.

Varlığı somut olarak ispatlanmadığını da ifade etmekte fayda var.

Araştırmaktan ve irdelemekten zarar gelmez.

Unutmayın ne zaman araştırırsanız o zaman nefes alırsınız…

*

*

*

#deprem #harp #DianaSosoaca #roma #odakgazetesi #aliküçükkartal