ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi eşleşmesinde ligde tek mağlubiyetini HDI Sigorta Afyon Belediye’den alan Anadolu Efes’in rakibi Fenerbahçe Beko oldu

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi eşleşmesi 4. maçında, kazanarak seriyi İstanbul’a uzatmak isteyen Pınar Karşıyaka, bu maçı da kazanarak finalde Anadolu Efes’in rakibi olmak isteyen Fenerbahçe Beko'yu Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda konuk etti.

Son ana kadar kıran kırana geçen ve üstünlüğün sürekli el değiştirdiği maçta Fenerbahçe Beko, Pınar Karşıyaka'yı 76-78'lik skorla mağlup ederek finalde Anadolu Efes’in rakibi oldu.

Anadolu Efes’in play-off dahil TBF Süper Lig’de bu sezon sadece temsilcimizin mağlubiyet yaşatmasıda heyecan verici bir olay olarak kayıtlara geçti.

Uzun bir süredir temsilcilimizin koçluğunu yapan Can Sevim ile de geçtiğimiz günler içerisinde yollar ayrılmıştı. Can Sevim’e Aliağa Petkimspor’da başarılar diliyorum.

Gelecek sezon yine ilimiz spor konusunda yoğun bir tempo yaşayacak. En üst liglerde yer alan takımlarımız voleybol, basketbol ve futbolda en iyi olmak için çalışacak. Tabi ki başta voleybol almak üzere tüm branşların geleceğinin nasıl şekilleneceği merak ediliyor.

Dün Şampiyonlar Liginde final-four turuna başlayan Anadolu Efes’e canı gönülden başarılar diliyorum. Gazetemiz baskıya hazırlandığı sırada müsabaka devam ediyordu. Ayrıntıları siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Futbol ve basketbolda yaşanan gelişmeler ve süreci siz değerli okuyucularımız ile önümüzdeki hafta paylaşmak ümidiyle.