Nereleri Gördüler...

SABAH Gazetesinden misafirlerimizin öncelikle Türbe Camisinden başladık Afyon turuna... Afyon Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar rehberliğinde tarihi konakları,Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleri ile Afyon Belediyemiz tarafından sağlıklaştırma çalışmaları yapılan sokakları gezdi misafirlerimiz.

Sonra Millet Hamamı.

Ardınan Gastronomi Konağı...

Hepsine hayran kaldı misafirlerimiz.

Foto Altı: Türbe Camisi ve Mevlevi Müzesine Hayran kaldı SABAH GazetesiYazarları ve Yöneticileri. İhsan Akar ve Hasan Özpınar'ın bilgilendirmelerini not alan SABAH Yazarları , çektikleri fotoğrafları da sosyal medyalarında paylaştılar.

Foto Altı: UNESCO'nun Gastronomi alanında Yaratıcı Şehirler Ağına dahil ettiği Afyon'un Belediye tarafından restorasyonu devam eden Gastronomi Konağında da incelemelerde bulunan SABAH Yazarları ve yöneticileri bu konak ile çevresinin kısa zamanda önemli bir destinasyon olacağını vurguladılar.

 

 

Foto Altı: Afyon Beleiyesi tarafından restorasyon çalışmaları devam eden Millet Hamamı ile sokak sağlıklaştırma projesi devam eden yukarı pazar semtindeki konakları beğenen SABAH Ekibi, Afyon Kalesi Manzarasında çektirdikleri fotoğraf sonrasında , bir dahaki gelişlerinde kaleye mutlaka çıkmak istediklerini belirttiler .