Bir önceki köşe yazımda Sinanpaşa İlçesini kaleme almıştım, alınan yanlış kararlar ve yapılan güzel çalışmaları,

Yazımın yayınlanmasının ardından sevdiğim çok sayıda dostlarım teşekkür ederek, asıl sorulması gereken soruyu sordular…

Sinanpaşa’nın beklediği müjdeli haber nedir? Diye.

Kendilerine “adı üstünde müjde müjdeli haber” açıklanır mı? Diye cevap verdim.

Zamanı geldiğinde müjdeli haberi Belediye Başkanı Erdal Karaman kendisi açıklayacaktır diyor, buradan noktayı koyuyorum.

Diğer bir konu ise Belediye Başkanı Erdal Karaman’ın şu aralar çalışmaktan uykusuz kaldığını yazarak  “Aman başkanım sağlığınıza dikkat edin ilçenin size daha uzun yıllar ihtiyacı var” demiştim.

Bu benim şahsi düşüncemdi ve yazımın ardından Başkan Erdal Karaman ile konuştuk. Kendisine düşüncelerimi aktardım. Teşekkür etti ve tecrübelerini paylaştı

Şimdi gelelim asıl konumuza…

Evet Sinanpaşa’da güzel gelişmeler yaşanıyor…

Yıllar önce “Sinanpaşa ilçe olalı bir arpa boyu kat edemedi” diyenler Erdal Karaman’ın belediye başkanı seçilmesinin ardından bu söylemlerini askıya aldılar ki bu güzel bir gelişmedir…

Gelelim güzel gelişmelerden birincisine, Afyonkarahisar Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesine yatırımcılar gelmeye devam ediyor.

Hem Afyonkarahisar’ın hem de Sinanpaşa İlçemizin açılan penceresi olacak. Yıllarca göç veren ilçe 2. Organize Sanayi Bölgesinin kurulması ile birlikte dışarıdaki vatandaşlarımızı tekrar toplayacak…

Önceki gün Belediye Başkanı Erdal Karaman, 2. Organize Sanayi Bölgesinden yer talebinde bulunmak için İstanbul’dan gelen Perin İç Giyim Tekstil Firma Yetkililerini misafir etti. Yatırımcılara bölge hakkında geniş bilgiler verildi.

Sinanpaşa İlçesi için hayırlı ve uğurlu olsun…

 

***

22-28 NİSAN’DA İHALEYE ÇIKIYOR

Yine bir önceki yazımda TOKİ konutlarının ihalesinin Nisan ayında yapılacağını yazmıştım.

Yazımın hemen ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptı.

“Söz Verdiğimiz Gibi...

Sinapaşa İlçemiz ve Güney Beldemize TOKİ Projeleri hayırlı uğurlu olsun. Hak sahibi olacak vatandaşlarımızı şimdiden tebrik ediyorum.

Projelerin hayata geçmesinde Çevre Bakanımız Murat Kurum, TOKİ Başkanımız ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” diyerek.

TOKİ, tarihler 22 ila 28 Nisan’ı gösterdiğinde ihaleye çıkacak

 

***

BAŞKANLAR TOPLANTISI

Sinanpaşa’da her ay bir belediye başkanın ev sahipliğinde toplantı düzenleniyor. Bu ay ki Kılıçaslan Belediye Başkanı Halil Çelebi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Hatta iktidar muhalefet ayırımı yapılmadan AK Parti, MHP ve BBP’nin ilçe başkanları da davet edildi.

Toplantıda ilçe, belde ve köylerle ilgili güzel kararların alındığını duydum.

Burada asıl dikkat çekmek istediğim konu bu ay ki toplantıya AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile İbrahim Yurdunuseven’de katıldı.

Belediye Başkanları için Ankara’ya gitmeden varsa taleplerini anlatabileceği bir toplantı.

Yani kısaca Belediye Başkanları Milletvekillerin ayağına gitmeden milletvekilleri belediye başkanların ayağına gitmiş ayaklarınıza sağlık Sayın Vekiller…