Önceki yazılarımda da anlamış olduğunuz üzere kadın olmak zor.

Her yerden bir şekilde darbe alabiliyorsun.

Uzun çalışmalar sonucu Odak Çizgi Gazetesi, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali Küçükkartal’ınyapmış olduğu araştırmada, edindiği bilgilere göre sahte Facebook hesabı açıp kendini kadın olarak tanıtan ve eklediği kadınlarla muhabbet kuran bir sosyal medya sapığından bahsetmek istiyorum.

Bir Hemşehriniz olarak meslektaşım, değerli büyüğüm Ali Küçükkartal’ın paylaşımına dayanarak bende sessiz kalmak istemedim.

“KADIN PROFİLİ İLE FAKE FACEBOOK HESABI AÇMANIN AMACI NEYDİ?”diye sorsam eminim verecek net bir cevabın olamaz.

Öyle ya nasıl olsun ki!

O kadar çok kadını ekleyip her fotoğrafına “Kadim kentin” şivesi ile yorumlar yapıp, anlamsızca her dişiye yazma isteği duymanında bir açıklaması yoktur diye düşünüyorum.

Sosyal paylaşım platformu Facebook’da,11.08.1969 doğumlu olanadını Nazan Doğan olarak kendisine yakıştıran, yaşadığı yeri Antalya olarak seçip insanların aklıyla alay eden ama ne hikmetse kadim kente yönelik sürekli paylaşımlar yapan “Ponpon şapkalı” belediye personeli bak artık ifşalandın.

Nazan Doğan ismini kullanarak –Eskiden olsa mavi yerine pembe kimliğin daha çok yakışacağını düşündüğüm- kadim kentin şivesi ile yazılar yazıp güzel bir sayfa kurmuşsun bak o konuda hakkını yiyemem. 

Güzel de bir kitle oluşturmuşsun.

Çabalarından ve gayretinden dolayı tebrikler “Sayın Sapık.”

Sen ipsiz sapsız mısın?

Senin annen, bacın, eşin yok mu?

Ali Küçükkartal’ın da paylaşımında bahsettiği gibi; “KİMSENİN NAMUSU ORTALIK DA DEĞİL!”

***

BİR ELİNDE CIMBIZ BİR ELİNDE GİMBALL…

Bademli’den ponponlu şapkasıyla çıkıp, elinde gimball’la sağı solu çeken, geceleri bordo Mercedes’iyle gezip, ah kendini facebookta kadın gibi tanıtan,yürüyen ponponlu şapka cidden merak ediyorum amacın neydi?

Kadınları kandırmak, iyi niyetlerinden faydalanmak bu kadar kolay mı?

Sırf muhabbet kurmak için hesap büyütmek büyük emek ister, tabi inandırıcı olmak şart.

Kadim kentli olup dışarı da yaşayan pek çok hemşerimiz var. Sırf kadim kente özlemleri nedeniyle bir fotoğraf, ya da bir yazı görmek için; iyi niyetlice sayfaları ekleyip takipte olan birçok kadın var bu iyi niyeti kullanmanın, başka yöne çekmek senin erkekliğine sığar mı desem?

Aklıma bu Facebook hesabın gelir ve düşünürüm derim ki zaten erkek olsa normal bir sayfa yadahesap açar.

Sadece kendi fotoğraflarının yorumlarına cevap vermekle kalmayıp, samimiyet kurmak adına eklediği kadınlarında fotoğraflarına yorumlar yapıyor. Üstelik avlamak istediği kadınların medeni durumunun  ne olduğunun bile fark etmiyor.

Aklım almıyor Sayın Ponponlu Şapka, aynısı senin ailene yapılmış olsa ne olurdu?

Ruhu çürümüş değil de, ruhu değişmiş mi desek bilemedim…

Sessiz kalma!

“Kadın insandır, erkekler insanoğlu…”