Büyük Taarruz ve Zaferin 100.Yılı münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ilimize geldi.

Perşembe gecesi Şuhut İlçesine gelen iki Genel Başkan İlçe girişinde binlerce vatandaş olmasına rağmen eskortlar eşliğinde kalabalık arasında hızla geçerek Atatürk Evi’ne geçti. Atatürk Evinde şeref defterini imzalayan Kılıçdaroğlu ve Uysal Çakırözü Köyünden yürüyüşe geçti.

4 km yürüyüş sonrası Afyonkarahisar’a geri dönüldü. Sabahın ilk ışıklarında Kocatepe ye çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Kocatepe de kısa bir açıklama yaptı.

İki Genel Başkanın Afyon ve Şuhut ziyaretlerinde bizlere yansıyan bunlardı.

Ancak Şuhut alanında bekleyen binlerce vatandaş özellikle Kılıçdaroğlunun kısa bir konuşma yapmasını umuyor ve bekliyordu.

Daha önceden Kılıçdaroğlunun Çakırözü Köyünden Kocatepe ye kadar gençlerle yürümesi açıklanmıştı .Fakat güvenlik şartları ve aşırı izdiham da göz önüne alınarak bu yürüyüş 3-4 km iile sınırlı kalıyordu.

Aslında bu kutlu gün için İl ve İlçe örgütleri günler öncesinden çalışmaya başlamıştı. Şuhut Meydanı yaşlısı genci kadını erkeği ile doluydu.

Binlerce insan çalan muzik eşliğinde halaylar çekiyor.Türkülersöylüyordu.Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman ve Gençlik Koları Başkanı Caner Peynirci anonslar yaparak bu coşkuya destek veriyordu.

Yurdun dört bir köşesi,nden gelen insanlar Kılıçdaroğlu’ndan kısasa olsa bir konuşma yapmasını bekliyordu.

Cumhuriyetin kazanıldığı topraklarda cumhuriyeti kuran partinin Genel Başkanına sevgi gösterinde bulunmak adına bayrakları flamalaeı meşaleleri ile hazır bekliyordu.

Olmadı.

Hayal kırıklığı yaşandı.

Bu kitleleri selamlamadan direk geçmek bu geceye emek veren parti yöneticilerini de zor duruma düşürdüğü bir gerçek.

İşte bu yüzden dağ fare doğurdu.

Zaferin 100. Senesi yeniden kutlu olsun.Mutlu ve aydınlık yarınlara….