Öğrenciler, şiir ve hediyeleriyle unutulmaz bir anı yaşattı. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, bu kez küçük misafirlerini ağırladı. Hisarbank 100. Yıl İlkokulu’nun 3. sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol’u ziyaret etti. Yıl dönümü kapsamında gerçekleşen anlamlı ziyarette minikler, okudukları şiirlerle duygu dolu anlar yaşatırken, kendi elleriyle hazırladıkları resimleri Emniyet Müdürü Erol’a hediye etti.

07Bf976D B305 4D44 A7B8 6B2030Dcc9E1

Mehmet Emin Güzbey Afyon Devlet Hastanesini Yazdı! ‘Skandallar Hastanesi’ Pazartesi ODAK’ta
Mehmet Emin Güzbey Afyon Devlet Hastanesini Yazdı! ‘Skandallar Hastanesi’ Pazartesi ODAK’ta
İçeriği Görüntüle

MİNİKLERDEN DUYGULU ANLAR, MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Çocukların içten davranışlarına samimi bir şekilde karşılık veren Müdür Erol, onlara teşekkür ederek geleceğin teminatı olan çocukların sevgi ve güven ortamında büyümesinin önemine vurgu yaptı. Ziyarette ayrıca, çocukların ailelerinin trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda da farkındalık oluşturulması adına “Aile Trafik Polisi Ceza Rehberi” üzerinden bilgilendirme yapıldı.

5227E741 A867 4071 9314 7B423B919C12

“SEVGİYLE BÜYÜYEN ÇOCUK, GÜVENLİ BİR GELECEĞİN TEMİNATIDIR”

Ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Erol, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek, “Evlatlarımızın gözlerindeki umut ve kalplerindeki sevgi, bizlere geleceğe dair güven veriyor. Bu tür buluşmalar, toplumumuzda gönül köprülerini güçlendiren en değerli anlardan biridir” ifadelerini kullandı.

A79716D3 00Dd 44Df 9959 Eb8F12D33Cb6

Dd587F9B 6818 4A59 B9Da 0Fbb7101F55F

Muhabir: Buse YILDIRIM