Nisan ayında düzenlenecek 43. Yapı Fuarı /Turkeybuild Istanbul, sektörde bilgi alışverişini sağlama ve inovasyonu teşvik etmenin yanı sıra sektörün; kamu, özel sektör ve akademik boyutları arasında etkileşim kurmayı sağlayarak, yeni fikirlerin tanıtımı için iş geliştirmeye yönelik etkinliklerle dolu, verimli bir platform sağlıyor.
Sektörün trendlerinin belirleneceği, en son yapı teknolojilerinin ve ürünlerinin tanıtılacağı Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Mimari Ustalık Sınıfları etkinliğiyle inşaat sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.
“İklim, Çevre ve Dijital Üretim” ile “Salgınlar ve Dirençli Kamusal Alanlar” konuları çerçevesinde gerçekleştirilerek Mimari Ustalık Sınıfları etkinliği sırasında; fuar alanındaki stantlar ziyaret edilirken, usta mimar-mühendislerin sunumları ile sektörün geleceğine yön verilecek. Etkinlik, katılımcılar ve ziyaretçileri arasında ilişki geliştirme ve bilgi kazanma ortamı da sunacak.
Mimiri Ustalık Sınıfları, 2-3 Nisan Tarihlerinde Ziyaretçileri Ağırlayacak
Nobon kurucusu Dr. H. Cenk Dereli moderatörlüğünde düzenlenecek Mimari Ustalık Sınıfları’ndan birine veya tümüne kayıt yaptıran katılımcılarla, 2 ve 3 Nisan tarihlerinde fuar alanında toplam 6 stant ziyaret edilecek.
Ziyaretler sırasında gerçekleştirilen sohbetler, bilgi alışverişi ve deneyim paylaşımı ile katılımcılara, yerinde ve malzeme uygulamalarıyla etkileşimli bir fuar deneyimi sunulacak. Ziyaretler sonunda Yapı Arena Sahnesi’nde söyleşilere katılacak usta mimar ve mühendislerle doğrudan ilişki kurma imkânı da olacak.
Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul 2021 Mimari Ustalık Sınıfları kapsamındaki etkinlik; mimari ofislerin proje süreçlerine yön veren ya da kendi ofisini yöneten genç profesyoneller, yüksek lisans ve doktora seviyesinde akademik çalışmalarını sürdüren bireyler, malzeme uzmanları ve konuk mimarlarla iletişim imkânı sunan buluşmaya katılmak isteyen tüm mimarlara ve mühendislere hitap ediyor.
Sektörün Deneyimli İsimleriyle Keyifli Sohbetler
Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul 2021’de, 2 Nisan’da YAPI MASTERCLASS / İklim, Çevre ve Dijital Üretim teması kapsamında düzenlenen etkinliğe Mimar Salih Küçüktuna, İnşaat Mühendisi Ümit Özkan ve Mimar Volkan Taşkın konuk oluyor. Salih Küçüktuna, sayısal tasarım denemeleri ile yenilikçi süreçleri yapı üretimine nasıl dahil ettiğini aktarırken, İnşaat Mühendisi Ümit Özkan ile projeleri hayata geçirme pratikleri üzerine söyleşi gerçekleştirecek. İklim krizinin etkileri her geçen gün daha açık bir şekilde görünür olurken konuklarımız “çevre ve mimarlık ilişkisi ile yeni nesil tasarlama ve üretim pratikleri” üzerine deneyimlerini paylaşacaklar.
>>ODAK HABER MERKEZİ