İscehisar ilçesinde yürütülen kapsamlı altyapı yenileme çalışmaları sona erdi. SUKAP (Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri) kapsamında gerçekleştirilen bu çalışmalar sayesinde, ilçe genelindeki mevcut kanalizasyon hatları baştan aşağı yenilendi.

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, "İlçemizin alt yapı sorunlarını kökten çözmek için başlattığımız projede, İller Bankası'ndan aldığımız %50 hibe desteği ile toplam 17 Milyon TL harcadık. Bu kapsamda ilçemizin dört bir yanında toplam 15 km kanalizasyon hattını yenileme şansı bulduk. Amacımız insan merkezli sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, vatandaşlarımızın uzun yıllardır süregelen mağduriyetlerini gidermektir. Özellikle kot farkından kaynaklanan sorunları yaşayan hemşehrilerimiz için bu projenin büyük bir rahatlama sağladığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yenilenen alt yapı çalışmalarının ardından, artık sıranın yolların inşasına geldiğini belirten Başkan, tamamlanan bölgelerdeki yolların en kısa sürede tekrar yapılarak halkın hizmetine sunulacağını müjdeledi. Ayrıca, ilçe için planlanan diğer gelişim çalışmalarının da aralıksız devam edeceğini vurguladı. Başkan Ahmet Şahin, projenin hayata geçirilmesinde katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

iscehisar

Başkan Kılınçarslan, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu! Başkan Kılınçarslan, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu!

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN