• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.21
  • ETHERIUM 3.261 %1.91
15°
4 saat önce AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Uydukent bölgesinde yaşanan kanalizasyon sorununun çözümünde söz verdiği gibi harekete geçti ve ilk kazma vurulduğunu duyurdu.

6 saat önce SPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk,"Önemli bir kadromuz var. Şampiyon kadroya, şampiyon takıma sahibiz. Bu büyük bir avantaj. Oyuncular bizi tanıyor, biz de oyuncuları tanıyoruz." dedi.

7 saat önce Güncel

Trabzon'un Araklı ilçesine bağlı Kalecik ve Konakönü mahalleleri arasında bulunan bölgedeki koylar, doğal güzellikleriyle hayran bırakıyor. Akdeniz ve Ege'deki koyları aratmayan bölge turizm açısından da bakir bir bölge olarak dikkat çekiyor.

8 saat önce ASAYİŞ

Şırnak Valiliği, gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantılarının 5 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.

9 saat önce SPOR

Fenerbahçe'nin Genç Stoperi Yiğit Efe Demir, VavaCars Fatih Karagümrük'e Kiralandı

9 saat önce ASAYİŞ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, bir kişi evinde ölü olarak bulundu.

10 saat önce AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyon-Antalya karayolunda Taşoluk kasabası girişinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi.

10 saat önce SPOR

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Kriket Büyük Kadınlar Açık Alan birinci ayak müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı. Bu önemli organizasyonun detayları, yapılan toplantıda netleşti.

10 saat önce Dinar

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, kasten yaralama suçundan aranan ve 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.A.'yı Dinar ilçesi Göçerli köyünde yakaladı. Tutuklanan şahıs, Dinar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

10 saat önce Güncel

Meclis'te kabul edilen yeni bir düzenlemeyle, emekliler daha uygun fiyatlara araç sahibi olabilecek. Bu düzenlemede, emeklinin sigorta primi ve emekliye ayrıldığı yıl gibi kriterler göz önünde bulundurularak, araç alımında yüzde 50'ye varan ÖTV indirimi sağlanacak. Daha önce sadece engelli vatandaşlara sunulan bu imkan, artık emeklilere de genişletilmiş oldu.