Muhtarların ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık Genelgesi ile her yıl 19 Ekim gününün “Muhtarlar Günü” olarak kutlanmasının uygun görülmesi münasebetiyle tüm yurtta olduğu gibi İscehisar’da da Muhtarlar Günü kutlandı.

İscehisar’da düzenlenen kutlama programında, muhtarlar tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulurken, İstiklal Marşı da coşkulu bir şekilde okundu. Kutlamanın açılış konuşmasını gerçekleştiren Fatih Mahallesi Muhtarı Harun Çetinel, günün anlam ve önemine dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Eroğlu, Kılınçarslan’a ne ziyaretinde bulundu? Eroğlu, Kılınçarslan’a ne ziyaretinde bulundu?

Muhtarlar tarafından organize edilen özel yemek programında; İscehisar Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, muhtarlarla bir süre sohbet ederek, onlara günün anısına hediye takdim etti. Bu değerli gün, çeşitli etkinliklerle bölge halkı tarafından coşkuyla kutlanmaya devam edecek. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan