Odakgazetesi.com internet sitemizin Yazı İşleri Müdürü ve Karikatürist Ali Küçükkartal eşi Demet Küçükkartal ve oğulları Süleyman Kerem Küçükkartal 2023 yılının son gününe anlamlı bir hediye aldı. 31 Aralık'ta dünyaya gelen bebekleri Kayra, yılın beklenen ilk bebeği yerine son bebeği olarak ailesine sürpriz yaptı.

Vali Sürücüleri Uyardı! Direksiyon Başında Bunu Yapmayın Vali Sürücüleri Uyardı! Direksiyon Başında Bunu Yapmayın

Yeni yıla saatler kala, Küçükkartal ailesinin heyecanla bekledikleri bebekleri Kayra, 31 Aralık 2023 tarihinde hayata gözlerini açtı. Beklenenin aksine yılın ilk bebeği olmayıp son bebeği olması ile dikkat çeken minik bebek Kayra, ailesine ve yakın çevrelerine büyük sevinç yaşattı.

ali küçükkartal

Müjdeli haberi duyuran Küçükkartal, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin başarılı ve çalışkan doktorlarından Başhekim Op. Dr. Mehmet Duran, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gül ve ilgi alakalarını eksik etmeyen tüm personellere teşekkür etti.

Bizler de aileye bu mutlu haberleri için tebriklerimizi iletiyoruz ve Küçükkartal’a ailesiyle birlikte sağlık dolu, huzurlu bir yaşam diliyoruz.   ÖZEL HABER//FADİME ÖZKARAN 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN