Yeni yılın başlangıcını tüm toplumla birlikte karşılayan İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Ahmet Uçmak, internet gazetecilerinin önemine değindi ve gelecek yıl için beklentilerini dile getirdi.

Mesajında, dijital medyanın toplumsal bilinç oluşturmada kritik bir rol oynadığına vurgu yapan Uçmak, internet gazeteciliğinin kamu yararı gözetilerek yapılmasının önemine işaret etti. Mesajında ayrıca, internet gazeteciliğine yeni bir ivme kazandırarak, insanları aydınlatma ve bilgilendirme misyonunun devam edeceğinin altını çizdi.

ahmet uçmak

Dayanışma mesajı verdi

Uçmak'ın, tüm internet gazetecilerini, yeni yılın getireceği zorluklar karşısında dayanışma içinde olmaya davet ederek, zor zamanlarda bile kaliteli ve özgün içerik üretme konusunda cesaretlendirdi. Yeni yılda herkes için barış, sağlık ve huzur dileklerini de ekleyerek mesajını noktaladı.

Can dostunu yalnız bırakmadı! Can dostunu yalnız bırakmadı!

İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı'nın mesajında, yeni yıla girerken medya sektöründe çalışan profesyoneller ve sektöre yeni atılanlar için güçlü bir motivasyon kaynağı olmasını temenni etti. Çağın gerektirdiği dijital dönüşümlere ayak uydurarak, medyanın yeni yüzü olan internet gazetecilerinin daha da ileriye taşınması gerektiğinin de altını çizdi.

Kaynak: NURBANU SOY