AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın “21. Yüzyılda Sosyolog Olmak” konusunu anlattığı konferansa; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koçak, Sosyoloji Bölümü öğretim elemanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.


Açış konuşmasını yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koçak, Rektör Karakaş’ın yoğun programı içerisinde kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti. Koçak, “Rektörümüzün 30 yıllık bir emeği var. Yakın bir zamanda da bölüm başkanlığını bana tevdi etti. İnşallah hakkını veririz. Hocamızı, mahcup etmeyiz. Bu bölümde, Hocamızın kendi çocuklarına gösterdiği emekten fazla emeği vardır. Bunu bilenler bilir. Her zaman bizim yanımızda oldu” diye konuştu.


REKTÖRLÜK DIŞINDA DA GÖREVLERİ VAR

Mikrodalga fırını yeni alınmış gibi yapan temizlik tüyosu! Yağları vakum gibi çekiyor Mikrodalga fırını yeni alınmış gibi yapan temizlik tüyosu! Yağları vakum gibi çekiyor


Açış konuşmasının ardından AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, “21. Yüzyılda Sosyolog Olmak” konusunu anlattı. 14 Kasım Dünya Sosyologlar Gününde Sosyoloji Bölümü öğrencileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Karakaş, “Dünya Sosyologlar Gününde öğrencilerle bir arada olmaktan mutluyum. Ders, söyleşi, seminer, konferans bunlar araştırmanın dışında bir akademisyenin zevk alarak yaptığı işlerdir. Ben uzun zamandır idarecilik yapıyorum. Onların dışında da çok idarecilik görevlerimiz oldu. Sadece üniversitede değil, YÖK, Üniversitelerarası Kurul, TÜBİTAK, TÜBA ve ÖSYM gibi çeşitli yükseköğretim kurumlarında komisyon, kurul ve çalışma gruplarında bulundum. Hala da Rektörlük dışında bu görevlerim devam ediyor” dedi.
“21. Yüzyılda Sosyolog Olmak” konferansı Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koçak’ın Rektör Karakaş’a çiçek takdimi ile sona erdi. N\S

Editör: Fadime Özkaran