Afyonspor, Adıyaman’dan Puansız Döndü! Afyonspor, Adıyaman’dan Puansız Döndü!

Bilardo İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve yaklaşık 80 sporcunun katıldığı 2024 3 Bant İl Şampiyonası 10-21 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Ön eleme turları, Afyon merkezde bulunan Mavi Dünya Bilardo Salonunda, Sandıklı’da ise Sandıklı Eylül Bilardo Salonunda düzenlenecek. Eleme turlarının ardından 3 Bant İl Şampiyonası Afyonkarahisar merkezde devam edecek.

harun yağıcı

AFYON’DA İKİ SPORCU A KATEGORİSİNDE

Bilardo İl Temsilcisi Harun Yağıcı, bilardo turnuvalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Türkiye Bilardo Federasyonu'nun 2024 yılında gittiği sistem değişikliği ile Türkiye bilardosu 3 kategoriye ayrıldı. A kategorisinde Türkiye'nin en iyi 176 sporcusu yarışacak ve ilimizden 2 sporcu (Şükrü Suat TOYDEMİR ve Enver MUT) bu kategoride yer alacaktır. B kategorisinde ise sonraki 343 sporcu yarışacak ve ilimizden 8 sporcu da bu kategoride yer alacaktır. C kategorisi ise açık katılımlı olacak ve Afyon’dan isteyen tüm sporcular bu kategoride yarışabileceklerdir.’’

MAÇLARA BİLARDOSEVERLER DAVETLİDİR

Yağıcı, ‘’2024 yılı içinde 3 etap olarak turnuvalar yapılacak ve yıl sonunda düşen ve çıkan sporcular olacak şekilde kategori değişimleri yaşanacaktır.  2024 il şampiyonası 2 tur 3'lü grup şeklinde oynanacak ve 16 sporcu kalınca eleme usulünde oynanacaktır. Turnuva maç sonuçları, eşleşmeler https://ilturnuva.bilardo.gov.tr/gruptoplusonuclar.aspx adresinden 'Afyonkarahisar' seçilerek takip edilebilir. Final maçları 21 Şubat 2024 Çarşamba akşamı oynanacak olup tüm bilardo severler davetlidir” dedi.

Kaynak: FATMA SEDA CAN