Ankara, Saadet Partisi üyelerinin heyecanına sahne oldu. Partinin Millî Görüş belediyeciliğinin temsilcileri olarak gösterdiği belediye başkan adayları, coşkulu bir ortamda kamuoyuna duyuruldu. Etkinlik alanını dolduran Saadet Partisi teşkilat üyeleri, gelecek yerel seçimler için umutlarını ve enerjilerini paylaştılar.

Temel Karamollaoğlu

Parti Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, aday tanıtım toplantısında vatandaşa hitap etti. Karamollaoğlu, kampanyalarının temelini teşkil edecek vaatlerini sıralarken, "İsraf, rüşvet ve yolsuzlukla mücadele" konularına vurgu yaptığını açıkladı.

Düzenlenen etkinlikte, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ülke genelindeki 339 belediye başkan adayını tanıttı. Başkent Ankara'nın yanı sıra birçok il ve ilçenin adayları bu toplantıda açıklandı. Ankara için Cafer Güneş, Adana için ise Hüseyin Acarlar'ın adaylıkları kamuoyuna ilan edildi.

Temel Karamollaoğlu

ODAK’ın edindiği bilgiye göre Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş'ın, belediye başkanlığı görevine talip olduğu ve bu konuda Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ile yarın bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Sel faciası, 15 ölü! Sel faciası, 15 ölü!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN