Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği Başkanı Samiye Hancıoğlu, Başkan Yardımcısı Ayşe Kocaçay, Muhasip Nimet Can Balkan, Genel Sekreter Nalan Karcı ve Üye Huriye Mazi Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti.

Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi! Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele eğitimi!

güzbey

Heyet, Afyonkarahisar'a olan bağlılıklarını dile getirerek, Hancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar’a yeni seçilecek belediye başkanından beklentilerini dile getirdiler. Bunlar arasında; şehre botanik park yapılması, turizme katkı sağlayacak ve şehrin estetik görünümünü artıracak nitelikteki projeler, motokros alanının yanına botanik parkın inşası, müzelerin daha fazla tanıtılması, termal kaynakların tanıtımının yanı sıra vatandaşların da tanıtım faaliyetlerine aktif katılımının artırılması gibi konular ele alındı.

Dernek başkanı Hancıoğlu, Afyonkarahisar'ı tanıtma konusunda AFİKAD olarak büyük çaba sarf ettiklerini ve diğer kurumların da bu konuda üzerlerine düşeni yapmaları gerektiğini vurguladı. Hancıoğlu, Afyonkarahisar'ın potansiyelini ortaya çıkarmak ve şehri daha cazip hale getirmek için ortak bir çaba gösterilmesinin önemini ifade etti.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN//CEMİLE KAYTAN