Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır’ın üslup problemi olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çakır’ın siyaset kulislerinde ve sosyal medyada konuşulan bir iddiayı gündeme getirerek meşhur olma çabasında olduğunu söyledi.  

5 yaşında ki Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı! 5 yaşında ki Edanur’un ölümüne ilişkin 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı!

Mısırlıoğlu, ‘’Sayın başkan meşhur olmanın yolu bu değil. Vekilimizle ilgili konuşurken üslubuna dikkat etmeyen başkanı uyarmak istiyorum. Başkan çok merak ediyorsan sosyal medyaya gir, haber bültenlerine bak bu konuları kimler konuşuyor kimler gündeme getiriyor görürsün. Ayrıca Milli görüşü de milliyetçiliği de sizden öğrenecek değiliz” dedi.

Karşı tarafta ittifak yok, öyleyse biz de ittifak yapmayalım

Mısırlıoğlu, Yeniden Refah Partisi’nin bir çizgisi olmadığına vurgu yaptığı açıklamasında, “Yeniden Refah Partisi, önümüzdeki seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğine, aday çıkarıp çıkarmayacağına daha yeni karar verebildi. İttifak yapıp yapmamak kendi inisiyatifinde olsa bizim Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi bu kararını en baştan açıklardı. Nabza göre şerbet mantığı ile hareket eden bir partiden ne beklenir ki? ‘Karşı tarafta ittifak yok, öyleyse biz de ittifak yapmayalım’ diyen bir Genel Başkan’dan ne beklenir ki?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK