Bu eğitim programları kapsamında son olarak, Osman Attila Ortaokulu ve TOBB İmam Hatip Lisesi öğrencilerine seminer düzenlendi. Bu seminerde, ADRB Koordinatörü ve Vaizi Yıldız Mumyakmaz tarafından seminer verildi.

Manevi ve milli değerlere sahip, toplum bilincine önem veren gençler yetiştirmeyi amaç edinen "Değerler Eğitimi" programı, Afyonkarahisar'da öğrencilere yön veriyor. Programın başarılı uygulamalarıyla öğrencilerin sosyal hayatlarında ve akademik başarılarında gözle görülür bir gelişme sağlanması hedefleniyor. Eğitim programının bu denli önem taşıyan görevi, hem öğrencilerin hem de ailelerin memnuniyetini kazanıyor.

Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı! Askeri araç kaza yaptı:  11 yaralı!

ADRB Koordinatörü ve Vaizi Yıldız Mumyakmaz'ın liderliğinde düzenlenen bu seminerler, öğrencilere milli ve manevi değerlerin önemini vurgulayarak, bu değerlerin hayatlarının merkezine almalarında büyük rol oynuyor. Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü'nün değerli iş birliğiyle yürütülen bu program, sivil toplum kuruluşlarının eğitimdeki rolünü vurgulayarak geleceğin gelişmiş toplumlarının temelini atıyor.

Yürütülen çalışmalarla öğrencilerin değerler konusundaki bilinç düzeylerinin yükseltilmesi, bu alandaki eksikliklerinin giderilmesi ve değerler eğitiminin öneminin daha iyi anlaşılması hedefleniyor. Bu bağlamda yapılan seminerler, gençlerin bu konuda daha bilinçli ve donanımlı olmalarını hedefleyen birer girişim oluyor.

Editör: Tuğba Özkan