Afyonkarahisar'da bugün planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, Çay, Emirdağ, Sultandağı, Hocalar gibi birçok ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintinin sebebi ise şebeke tesisinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları. Kesinti yaşanacak bölgeler ve saatleri şu şekilde;

Çay ilçesinde Ali Kaleli Mahallesi Çiftlik Evleri, Ecrin Otel, Emre Çağa gibi bölgelerde 14:00-18:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Çay ilçesinde Bahçelievler Mahallesi, Köprübaşı Mahallesi ve Yeşilevler Mahallesi'nde ise 10:00-14:00 saatleri arasında kesinti olacak.

İyice abarttın Burcu Başkan: Bu rakamlar doğru değil, diyelim ki doğru bile olsa atla deve bir borç değil! İyice abarttın Burcu Başkan: Bu rakamlar doğru değil, diyelim ki doğru bile olsa atla deve bir borç değil!

Merkez ilçesinde Selçuklu Mahallesi'nde birçok sokakta elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri ise 14:00-18:00 olarak belirlendi.

Hocalar ilçesine bağlı Çepni Köyü ve Çalca Köyü'nde ise çalışmalar nedeniyle 10:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Kasabası'nda da elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti saatleri ise 09:00-15:00 olarak belirlendi.

Emirdağ ilçesinde İnkilap Mahallesi ve İncili Mahallesi'nde çalışmalar nedeniyle 08:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Bayat ilçesine bağlı Eskigömü Köyü ve Muratkoru Köyü'nde de 08:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacak.

Elektrik kesintisi yapılacak bölgelerde çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik verilmeye başlanacak. Ancak kesinti süresinin belirtilen saatlerden önce sona ermesi beklenmiyor. FADİME ÖZKARAN

  

Editör: Fadime Özkaran