Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, önceki gün ciddi bir gerilim sonrası istifa etme kararı almaya yöneldi.

İDDİALAR DOĞRUYSA VAY SİNANPAŞA’NIN HALİNE! İDDİALAR DOĞRUYSA VAY SİNANPAŞA’NIN HALİNE!

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakın bir kaynaktan alınan bilgiye göre, CHP Grup Başkan Vekili Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve CHP Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz’ün arasındaki çekişmeden dolayı, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan çok rahatsız oldu.

Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olmak istemesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in de desteklemesine rağmen CHP Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz’ün, Köksal’ın adaylığına karşı çıkarak il teşkilatını da bu şekilde yönlendirmek istemesi CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ı bunalttı.

Köksal ve Görgöz arasında ki uzlaşın sağlanmaması üzerine de il başkanlığı görevinden istifa etme kararı alan Erhan’ın, araya giren bazı ilgililer tarafından bu kararından vazgeçildiği, CHP Parti Meclis Üyesi Yalçın Görgöz’e de sert bir ikazın yapıldığı iddia edildi.

Dün akşam CHP Parti Meclisi’nde Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı onaylandı. ODAK ÖZEL HABER

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ