Gazetemiz Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’in davetlisi olarak ilimize gelen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar Program yapım ve sunucusu Ahmet Hakan ve gazetenin üst düzey yöneticileri günlerdir şehrin tanıtımına büyük katkı sunmaya devam ediyor. Usta Gazeteci Ahmet Hakan Hürriyet Gazetesinde yer alan köşe yazısında şehrimizden büyük bir övgü ile bahsetti.

AFYON’DAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

“Afyon’da yapılacak 10 en iyi şey” başlığı ile yayınlanan köşe yazısında Gazeteci-Yazar Ahmet Hakan, Afyonkarahisar’da termal havuza mutlaka girilmesi gerektiğini, haşhaşlı çöreğin yenilmesini, Paşa Camisi'nin, tarihi Afyon Evlerinin, Uzun Çarşı’nın kesinlikle görülmesi gerektiğini, tarihi İkbal Lokantası’nda yemek yenilmeden gidilmemesini, Cumhuriyet Sucukları Müzesi ile Yeni Afyon Müzesi’nin gezilmesini istedi. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ile de bir araya geldiğini dile getiren Usta Gazeteci Hakan, Vali Yiğitbaşı’ndan ise “Devlet Ana” olarak bahsetti. Afyon’da lokum keserken fotoğraflarını de paylaşan Hakan Afyon Kocatepe Üniversitesinin üretimi olan AMANDA’danda övgüyle söz etti.

Ahmet Hakan’ın köşe yazısını okumak için TIKLAYIN!

Sandıklılı Sporcu Mustafa Eren Güder Türkiye Şampiyonu Oldu! Sandıklılı Sporcu Mustafa Eren Güder Türkiye Şampiyonu Oldu!

Editör: Nurbanu Soy