Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, kentin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayabilecek önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Gazeteci, yazar ve televizyon programcısı olan Ahmet Hakan'ı makamında ağırlayan Yiğitbaşı, aynı zamanda Demirören Medya Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları ile de bir araya geldi.

Afyonkarahisar'da kuaförler engellilerin saçlarını ücretsiz kesecek! Afyonkarahisar'da kuaförler engellilerin saçlarını ücretsiz kesecek!

Bu görüşmede, gazetecilik ve medya alanında deneyimli diğer isimler de yer aldı. Bölgeler Reklam Müdürü Özer Kanat, Yazar Deniz Sipahi ve Gazeteci Emre Oral, tartışmaları ve görüş alışverişleriyle toplantıya zenginlik kattılar. Foto Muhabir Murat Şaka'nın yanı sıra, yerel basının da temsilcisi olan Odak Gazetesi Kurucusu Mehmet Emin Güzbey de buluşmada yer alan isimler arasındaydı.

Afyonkarahisar'ın tanıtımına yönelik fikir alışverişlerinin yapıldığı kabul, şehrin marka değerinin artırılması konusunda atılacak ortak adımları belirleme fırsatı sundu. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran