Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar’da yaşayan aslen Muşlu olan kadın, trafik haftası etkinliklerine katılan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’ndan ‘Bana yardım edin 2 yıldır sizinle görüştürmüyorlar, çok önemli burada konuşamayız’ diyerek yardım istedi. Eşinin 3 çocuğu ile ortada bıraktığını, maddi zorlukların yanı sıra çocuklar için endişelendiğini belirtti. İki yılı aşkın süredir Vali Yiğitbaşı’ ına ulaşmaya çalışan kadın İmaret caminin arka mahallesinde ‘fuhuş’ yapıldığını iddia etti.

İmaret camisinin arka mahallesinde gencinden yaşlısına herkesin fuhuş yaptığını iddia eden kadın, “İnanın bana oradaki sokaklarda oturamıyoruz. Yani bu şekilde bulaşan hastalıklar var, benim çocuklarım var ben şikâyetçiyim. Benim 3 tane erkek çocuğum var bir tanesi engelli. Bir göz odada onlarla birlikte yaşıyorum. Devlet ikametim Afyon’da olmadığı için artık yardım etmiyor. Çalışıyorum ama ben çocuklarımı evde tek bırakıp nasıl gideyim. Allah rızası için bana yardım edin” dedi.

Motokrosa gençlerin ilgisi yoğun! Motokrosa gençlerin ilgisi yoğun!

Kadın, yerel yetkililere seslenerek mahallede yaşanan bu durumun önüne geçilmesi için yardım istedi. Vali Yiğitbaşı’na ulaşmaya çalıştığını ancak kimsenin görüştürmediğini dile getirerek yetkililerin bu konuda duyarsız kaldığını belirtti.

Kaynak: GİZEM İDE