Afyonkarahisar elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ, 30 Aralık'ta kapsamlı bir elektrik kesintisi gerçekleştireceğini duyurdu. Duyuruya göre, il genelinde yapılacak olan planlı bakım çalışmaları nedeniyle çeşitli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Elektrik (1)-1

Planlanan kesintiye sebep olan bakım ve onarım faaliyetleri, Afyonkarahisar'ın elektrik dağıtım sisteminin güvenilir ve etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak amacıyla yapılacak. OEDAŞ, kesinti programının ilçe ilçe planlandığını ve tüm halkı etkileyeceği konusunda bilgilendirme yaptı.

Dinar’da 2 kişinin öldüğü olayın altından yasak aşk çıktı! Dinar’da 2 kişinin öldüğü olayın altından yasak aşk çıktı!

Elektrik (2)

OEDAŞ'ın açıkladığı kesinti zamanları ve yerleri ise şöyle belirlendi: 30 Aralık tarihinde Şuhut ilçesinde sabah 09:00 ile öğlen 12:00 arasında ve öğleden sonra 13:00 ile akşam 17:00 arasında; Dinar ilçesinde ise sabah 10:00 ile öğlen 12:00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Yapılan planlama, Afyonkarahisarlı vatandaşların günlük yaşamını en az seviyede etkilemek ve bakım faaliyetlerinin en etkili şekilde tamamlanması amaçlarına hizmet ediyor.

“Hırsızlar dışarı” diyordu makamına aldı! “Hırsızlar dışarı” diyordu makamına aldı!

Elektrik (5)

Enerji tedarikinde aksamalar yaşanmaması için gerekli tüm önlemler alınmış olsa da, vatandaşların kesinti saatlerinde gerekli tedbirleri alması, elektronik cihazlarını korumaları ve olası aksaklıklara karşı hazırlıklı olmaları OEDAŞ tarafından öneriliyor.

Elektrik (7)

Kaynak: TUĞBA ÖZKAN