Yıkılan tarihi kilisenin 4 taşında bakın ne yazısı tespit edildi? Yıkılan tarihi kilisenin 4 taşında bakın ne yazısı tespit edildi?

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporuna göre bölge genelinin parçalı zamanla çok bulutlu, Denizli çevreleri ile Afyonkarahisar'ın güney kesimlerinin öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Denizli'nin güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece azalması beklenirken, rüzgarın Kuzeyli yönlerden orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğle saatlerinden sonra Denizli ve güney kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği öğrenildi. //FÖ.

Editör: Fadime Özkaran