Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır! Sandıklı’da köylere hizmet götürme birliği yeni sezona hazır!

Mehmet Özhaseki, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak şehirde bir dizi resmi açılış ve inceleme gerçekleştirdi. Bu önemli programa, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ve il yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

MHP il teşkilatı, Bakan Özhaseki'nin ziyaretleri sırasında Afyonkarahisar'ın gelişimi ve çalışmalarına verdikleri desteği sergiledi. İl Başkanı Ahmet Kahveci, bakanın programına il protokolü ile birlikte katılarak, şehir için önemli olan projelerin ve gelişmelerin yakından takip edilmesine vurgu yaptı. Bakan Özhaseki'nin Afyonkarahisar ziyareti, çevre, şehircilik ve iklim değişikliği konularında şehirde atılımlar yapma ve ulusal düzeyde ilerletme hedefi doğrultusunda önemli bir platform sağladı.

MHP'nin bu süreçte aktif olarak yer alması, partiye olan bağlılığın ve şehir meselelerine duyarlılığın bir göstergesi olarak değerlendirildi. Programın sonunda İl Başkanı Kahveci, Bakan Özhaseki'ye şehir adına teşekkürlerini iletti ve MHP olarak devletin ve milletin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Afyonkarahisar'ın gelişimi için yapılan her türlü hizmet ve proje takip edilecek ve şehrin geleceği için uyum içinde çalışan tüm taraflarla iş birliği önemli bir rol oynayacak. F/Ö

Editör: Fadime Özkaran