Hüseyin Ceylan Uluçay, sosyal medya kullanıcılarıyla buluştuğu video klip aracılığıyla, Afyonkarahisar'da seçim kampanyasının ruhunu ve bağını vatandaşlarla güçlendirmeyi hedefliyor. Paylaştığı videoda samimi bir üslup kullanarak seçmenlerine hitap eden Uluçay, şehre hizmet etme arzusunu etkili bir biçimde ifade etti.

HAZRETİ ÖMER'İN ADİLLİĞİ

AK Parti'nin adayı olarak seçime hazırlanan Uluçay'ın videodaki sözleri dikkatlerden kaçmadı "Şehrül-Emin olmak; o şehrin güvenilen idarecisi olmak demektir. Hazreti Ömer'in adilliği, Hazreti Ebu Bekir'in sadakati, Hazreti Ali'nin vefası ve yiğitliği gibi erdemler önem arz eder. O anahtar eğer nasipse, vakti geldiğinde bize geçecektir " şeklinde manalı ifadeler kullanılarak, liderliğin ve yöneticiliğin öneminin altı çizdi.

Taşoluk’ta internet ile ilgili altyapı sorunu çözülüyor! Taşoluk’ta internet ile ilgili altyapı sorunu çözülüyor!

VERİRKEN GELENEKSEL VE MANEVİ DEĞERLER

Bu video paylaşımı ile Uluçay, seçmenlerine lider olma sözünü verirken geleneksel ve manevi değerlere vurgu yaparak, Afyonkarahisarlıların desteğini kazanmayı hedeflediğini vurdu yaptı. Yapılan bu bilgilendirici ve duygusal paylaşım, seçim çalışmalarının modern yüzünü göstermekte ve dijital dünyada da etkileşimin ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu.

Kaynak: GAMZE KOÇAK