İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, terör örgütü PKK'nın son saldırıları karşısında yapılan açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğine vurgu yaptı. Mısırlıoğlu, "Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı sırasında yaşanan menfur saldırılarda birçok askerimiz şehit oldu ve yaralandı.

Bu acı olay, milletimize derin bir üzüntü yaşatmıştır. İYİ Parti olarak, ülkemizin bu zor zamanlarda sağduyulu hareket etmesi, provokasyonlara karşı uyanık durması ve milli birliğimizi korumamız gerektiğine inanıyoruz." diye konuştu.
asayiş

İYİ Parti'nin bu vahim gelişmelere karşı takındığı tutum, Genel Başkan Meral Akşener'in liderliğinde ve TBMM'deki parti grubunun desteğiyle kamuya aktarıldı.

D61E6419 Dde6 43B2 B40E 1D748E4F1D01

Partinin, Türk bayrağının tüm il ve ilçe başkanlıklarında dalgalanmasına karar vererek, milli birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu ve terörle mücadelede birleşik bir duruş sergilemenin gerekliliğini ifade ettiğini belirtti.

iyi parti

CHP'li Mustafa Karanfil’in Kızı Belediyede ne Sorumlusu Oldu? CHP'li Mustafa Karanfil’in Kızı Belediyede ne Sorumlusu Oldu?

Mısırlıoğlu, "Bu adımla, teröre karşı ortak bir kınama ve milli direnişin simgesi olan bayrağımızın onurunu pekiştiriyoruz." şeklinde açıklamasına devam etti.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN