Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ankara’da, ‘Türkiye Yaşlı Profili Araştırması Bilgilendirme Programı’ etkinliğine katıldı. Bakanlık ve TÜİK’in ortak çalışmasına yönelik düzenlenen Türkiye Yaşlı Profili Araştırması programında yaşlıların hayatlarına yönelik programa katılan Afyonkarahisarlı Bakan Göktaş, yaşlıların hayatlarına dair kapsamlı bakış açısına sahip olarak ihtiyaçlarına uygun sosyal politikalar geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ankara’da katıldığı bir programda yaşlılarla yakından ilgilendi.

Kamu İhale Kurulu'na Yeni Atamalar Resmi Gazete'de! Kamu İhale Kurulu'na Yeni Atamalar Resmi Gazete'de!

‘ÖNEMLİ KATKILAR SUNACAĞINA İNANIYORUZ’

Yaşlılara her zaman destek verdiklerini ifade eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘’Bakanlığımız ve TÜİK ortak çalışması Türkiye Yaşlı Profili Araştırması ile yaşlılarımızın hayatlarına dair kapsamlı bakış açısına sahip olarak ihtiyaçlarına uygun sosyal politikalar geliştirmeyi hedefliyoruz. Araştırmamızın, Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yaşlı dostu bir toplum inşa etme çabalarımıza önemli katkılar sunacağına inanıyoruz’’ dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Yaşlılar Haftası dolayısıyla Ankara’da katıldığı bir programda yaşlılarla yakından ilgilendi.

Kaynak: GAMZE KOÇAK