Milli okçu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu! Milli okçu Mete Gazoz, Avrupa şampiyonu oldu!

HES İlaç Afyonspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur Müsabakasında Salı günü saat 15:00’te Zafer Stadyumunda 1984 Muşspor’u konuk edecek.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme maçında Adana 1954 FK’yı eleyerek bir üst tura yükselen 2. Lig’deki temsilcimiz HES İlaç Afyonspor, 3. Tur eleme karşılaşmasında yarın Muşspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 15:00’te Zafer Stadyumunda başlayacak.
LİGDE UZUN BİR ARADAN SONRA 3 PUAN
Hafta sonu oynanan Karacabey Belediyespor karşısında 3 puan alarak büyük bir moral bulan Afyonspor, aynı istikrarı yarın oynanacak olan Muşspor karşısında da göstererek Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselmek için mücadele edecek. 
YENİ HOCA MI GELECEK YOKSA HOCASIZ MI ÇIKACAK
Afyonspor’un yollarını ayırdığı Teknik Direktör Tolga Şanbay’ın, kulüpten ayrılması ile birlikte hafta sonu oynanan Karacabey Belediyespor karşısına Altyapı Sorumlusu İsmail Aladaş gözetiminde sahaya çıkan oyuncuların yarın oynanacak olan Muşspor karşısına yeni Teknik Direktör Saffet İşler ile mi çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. 
Öte yandan Tolga Şanbay’ın kulüpten ayrılması ile birlikte cezalı olan kaptan Ergin Keleş, hafta sonu oynanan Karacabey Belediyespor karşısında ilk 11’de yer alarak sahaya çıkmıştı.

Editör: Duygu Özger