Kurulduğu günden bu güne kadar hem tüm Türkiye’de, hem de ilimizde girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti Afyon’da son zamanlarda yaşananlar, ‘AK Parti kendi ayağına mı sıkıyor?’ yorumlarını yaptırtıyor.

MİKROBU AYRI KOKUSU AYRI DERT! MİKROBU AYRI KOKUSU AYRI DERT!

AK Parti’nin yerel seçimler öncesi Afyon Belediye Başkanlığına aday adayı olan bazı isimlerin mevcut Belediye Başkanı Mehmet Zeybek aleyhine başlattıkları dedikodular, sonunda kendilerini de vurmaya başladı.

Mehmet Zeybek ile ilgili olumsuz tezviratları yapanların büyük çoğunlukta AK Parti’nin kendi içinden kişiler olduğuna dikkat çeken çevreler, ‘Başkan Zeybek ile ilgili maalesef bazı aday adaylarının çirkin ve mesnetsiz ifadeleri şimdi bumerag gibi kendilerine dönmeye başladı. Savcılık veya mahkemelerde Mehmet Zeybek ile ilgili tek bir suç isnatı veya açılan bir dava olmamasına rağmen, çamur at izi kalsın mantığı ile hareket edenlerin geçmişte hangi davalar ile yargılandıkları, neler ile suçlandıkları gayet iyi bilinmekte. Kendileri de zamanında dedikodudan çok çekmiş olanların şimdi dedikodu kazanına odun taşımalarını garipsiyoruz’ dediler.

Öte yandan AK Parti hafta sonunda yaptığı istişare ve değerlendirme toplantısına İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı, Uluçay’ın safra kesesindeki taş nedeniyle evinde tedavi gördüğü ve dinlendiği öğrenildi.

İstişare ve değerlendirme toplantısında Afyon Milletvekili Ali Özkaya’nın aday adaylarının isimlerini cep telefonundaki listeden okuması ve bazı isimlerin okunmaması ise tepkilere neden oldu.

İlgililer, ‘Bu listeyi okumak İl Başkanına düşer. İl Başkanı rahatsızlığı nedeniyle katılamadığına göre O’nun yerine yardımcıları ve Genel Sekreter var. Ali Bey’in belki de iyi niyetli olarak yaptığı bu davranış bazı arkadaşlarımız tarafından da Ali Özkaya bu konuda da ipler benim elimde mesajı vermesi olarak yorumlandı’ dediler. ÖZEL HABER//ODAK HABER MERKEZİ

Editör: Fadime Özkaran