GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI GEZİLER FRENLENDİ DEMİRBAŞ YASAKLANDI

AK Parti'nin heyecanla beklenen belediye başkan adayları arasında, mevcut Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'ın isimleri öne çıkıyor. Parti kaynaklarından alınan bilgilere göre, Perşembe günü yapılacak olan aday açıklaması için en kuvvetli aday olarak Mehmet Zeybek gösteriliyor.

Siyasi kulislerde adayların kim olacağına dair merak sürerken, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, aday belirleme sürecinde üst komisyonda değerlendirilmişti. Edinilen bilgilere göre yapılan anketler, mülakatlar ve temayül yoklamalarının ardından, mevcut belediye başkanı Zeybek'in yeniden aday gösterilmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Gözler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrilmiş vaziyette. Perşembe günü gerçekleştirilecek açıklama, partililer ve tüm Afyon tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyon’a özel bir önem verdiği ve Afyon adayını bizzat kendisinin belirlediği, “Mehmet Zeybek kuruluşumuzdan itibaren yol arkadaşımız” dediği öğrenildi.  ODAK ÖZEL HABER 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN